Declarația halucinantă a marocanului care a înjunghiat o femeie și cele trei fiice ale sale în Alpi: „Tatăl fetelor s-a scărpinat pe coapsa interioară în fața soției atacatorului

Declarația halucinantă a marocanului care a înjunghiat o femeie și cele trei fiice ale sale în Alpi: „Tatăl fetelor s-a scărpinat pe coapsa interioară în fața soției atacatorului
Foto: evz.ro

Declarație șocantă a criminalului de origine marocană care a înjunghiat la începutul acestei săptămâni o franțuzoaică și cele trei fiice ale sale într-o stațiune din Alpi. Bărbatul a declarat în fața procurorilor că a făcut acest gest pentru căl-a deranjat faptul că tatăl fetelor s-a "scărpinat pe coapsa interioară" în fața soției sale, scrie The Telegraph.

Bărbatul de 37 e ani a fost arestat marțea trecută în stațiunea Garde-Colombe, în apropiere de Laragne, în sudul Franței.

Fiica cea mică se află în stare gravă la spital, după ce lovitura de cuțit i-a atins plămânul, iar celelalte fete și mama acestora se află înternate, însă sunt în afara oricărui pericol.

„Soțul și tatăl victimelor a confirmat că s-a întâlnit cu suspectul în timp ce părăsea locul faptelor, după atac. Suspectul i-ar fi spus: 'Nu ar fi trebuit să faci asta în fața nevestei mele', să te scarpini pe coapsa interioară peste pantalonii scurți”, a spus procurorul.

„Soțul nu își amintește să fi făcut un astfel de lucru”, spune el, precizând că este „greu de înțeles cum un astfel de gest ar putea să stârnească un atac atât de serios din partea unei persoane în deplinatatea facultăților mintale”.

„Individul mi-a spus că sufera de depresie și schizofrenie de mai mulți ani", a adaugat procurorul.

Anchetatorii nu privilegiaza o pista teroristă, deși bărbatul a strigat de trei ori "Allahu akbar" în sediul poliției pentru a-și exprima refuzul de a i se preleva amprentele.

Suspectul este un musulman practicant, dar nu s-a descoperit niciun semn de radicalizare religioasă în timpul percheziției la locuința sa.

Tags: