Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI

Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
Fostul vicepreședinte Mike Pence și-a exprimat "profunda îngrijorare" în legătură cu percheziția efectuată de FBI, sursă foto: captură YT

Fostul vicepreședinte Mike Pence și-a exprimat „profunda îngrijorare” în legătură cu percheziția efectuată de FBI la reședința fostului președinte Donald Trump din complexul său Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, arată Foxnews.

Niciun fost președinte al SUA nu a fost vreodată supus unei percheziții la reședința personală

„Împărtășesc îngrijorarea profundă a milioane de americani cu privire la percheziția fără precedent a reședinței personale a președintelui Trump.

Niciun fost președinte al Statelor Unite nu a fost vreodată supus unei percheziții la reședința personală în istoria americană”, a declarat Pence într-un tweet, potrivit washingtonexaminer.com.

Pence a condamnat partizanatul din cadrul Departamentului de Justiție și i-a cerut procurorului general Merrick Garland să explice de ce a fost efectuată percheziția la Mar-a-Lago.

„După ani de zile în care s-a constatat că agenții FBI au acționat pe baza unor motivații politice în timpul administrației noastre, aparența de partizanat continuu din partea Departamentului de Justiție trebuie să fie abordată”, a scris Pence pe Twitter.

„Acțiunea de ieri subminează încrederea publică în sistemul nostru de justiție, iar procurorul general Garland trebuie să dea socoteală poporului american în legătură cu motivele pentru care a fost luată această acțiune și trebuie să facă acest lucru imediat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe