Despărțirea momentului la Hollywood! Mariah Carey a pus capăt relației cu iubitul ei! Motivul ULUITOR

Despărțirea momentului la Hollywood! Mariah Carey a pus capăt relației cu iubitul ei! Motivul ULUITOR
Foto: tmz.com

Relația dintre cântăreața Mariah Carey şi dansatorul Bryan Tanaka s-a încheiat aproape la fel de repede şi de neserios cum a început.

Mariah nu mai voia să continuie relația cu Bryan pentru că acesta devenise foarte gelos pentru că ea încă păstrează o legătură strânsă cu fostul său soţ, Nick Cannon, cu care are doi gemeni şi cu care a fost în vacanță. Noul iubit al artistei nu a privit cu ohci buni această relație şi începuse să-i reproşeze că mereu găsește motive pentru a vorbi cu Nick, asta în timp ce toca banii fără reţineri, potrivittmz.com.

„Ultima lor ceartă s-a întâmplat luna trecută, la Kids' Choice Awards, când Nick şi Mariah au venit cu gemenii. Bryan i-a spus că asta e o lipsă de respect, iar în timpul evenimentului i-a cerut să meargă acasă", a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Se pare că vedeta se săturase să îl întrețină pe Bryan care îşi cumpăra doar haine de firmă, ceasuri scumpe şi lanţuri de aur. Artista şi-a dat seama că Bryan se folosea de ea când a văzut oportunitatea de a deveni celebru. La sfârşitul lunii martie, Mariah a pus piciorul în prag şi i-a transmis că nu mai are nevoie de el.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe