Doi actori din seria Netflix „The Chosen One” au murit într-un accident rutier. Mașina în care se aflau s-a răsturnat, spune presa locală

Doi actori din seria Netflix „The Chosen One” au murit într-un accident rutier. Mașina în care se aflau s-a răsturnat, spune presa locală
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Alexander Heinl

Raymundo Garduno Cruz și Juan Francisco Gonzalez Aguilar, doi actori din producția Netflix „The Chosen One”, au murit după ce s-au răsturnat cu duba în Mexic, în apropiere de Peninsula Baja California. În același accident rutier au fost rănite alte șase persoane din echipa de filmare, potrivit Daily Mail.

Presa locală susține că vehiculul s-a răsturnat într-o zonă deșertică, transmite The Independent. Se crede că aceștia filmau în orașul Santa Rosalia.

Redrum, compania care produce seria, a suspendat temporar producția, notează și The Hollywood Reporter.

„The Chosen One” nu trebuie confundat cu seria portugheză care poartă același nume și care la ora actuală are două sezoane disponibile pe Netflix. Este vorba despre o producție nouă, pentru care încă nu a fost anunțată o dată de lansare, iar filmările începuseră în aprilie.

„Un băiat în vârstă de 12 ani află că este Iisus Hristos revenit (pe Pământ), predestinat să salveze umanitatea. Bazat pe seria de benzi desenate ale lui Mark Miller și Peter Gross”, se arată în descrierea oferită de Netflix.

Urmăriți B1TV.ro și pe