Două cazuri de COVID-19 depistate la Prefectura Ialomiţa

Două cazuri de COVID-19 depistate la Prefectura Ialomiţa
Foto: Foto: Hepta - Abaca Press / Utrecht Robin/ABACAPRESS.C

Doi angajați ai Prefcturii Ialomița au fost confirmați cu noul coronavirus,fiind primele cazuri dininstituţie, conform unui comunicat de presă transmis luni de Prefectura Ialomiţa.

În urma anchetei epidemiologice, s-a stabilit că una dintre persoanle confirmate s-a întors din concediu.

Persoanele care au intrat în conctact cu cei infectați au fost carantinați la domiciliu, iar în cadrul instituțieis-a realizat dezinfecţia prin nebulizare cu o firmă autorizată a tuturor spaţiilor, conform News.ro.

„Se monitorizează foarte atent persoanele care doresc să intre în instituţie, iar accesul este permis doar în situaţia în care sunt probleme urgente de rezolvat. În vederea soluţionării altor probleme se recomandă a se discuta telefonic sau online”, se arată în comunicat.

Din primele informații, se pare că persoanele infectate cu coronavirus suntşeful Serviciului Juridic şi o subalternă a sa.

Ultima oră
13:27 - Evoluția epidemiei, tot mai îngrijorătoare: Peste 11.000 de cazuri noi și 208 decese. Una dintre victime, o femeie de 28 de ani, nevaccinată. La ATI sunt internați 1.267 de pacienți cu COVID-19, printre care și 17 minori
13:27 - Chef Adi Hădean, mesaj la finalul sezonului de pe litoralul românesc: „Ăştia-s oamenii pe care nu vreau să-i am oaspeţi şi nici să fiu oaspetele lor”
13:21 - Ariston Genus One, cele mai bune centrale termice pe gaz
13:14 - Camera Deputaților a respins proiectul de lege privind parteneriatul civil
13:13 - Florin Roman: E evident că moțiunea celor de la USR și AUR a fost depusă neregulamentar. Suntem în situația de a avea două moțiuni active la ora actuală în Parlament (VIDEO)
13:12 - Ce a spus Smiley despre sosia Laurei Cosoi de la emisunea Superstar. “Am gusturi bune la femei”
13:06 - Emma Răducanu este aşteptată, alături de Simona Halep, la Cluj-Napoca. Transylvania Open 2021 adună mari nume din topul WTA
13:01 - Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt singura varianta. Nu credeam că se poate reseta coaliția (VIDEO)
13:01 - Marcel Ciolacu: Dacă trece moțiunea depusă de USR PLUS și AUR, Florin Cîțu va sesiza din nou CCR și va reveni prim-ministru. Cei care au depus-o trebuie să o retragă (VIDEO)
12:48 - Augustin Zegrean, despre decizia CCR privind moțiunea de cenzură: Este o decizie înțeleaptă ca de obicei. Nu se întâmplă ce au sperat guvernanții că această moțiune va fi scoasă de pe ordinea de zi (VIDEO)