Doi copii au stat trei zilei alături de cadavrele părinților. Nimeni nu și-a imaginat ce s-a întâmplat când i-a descoperit pe micuți în casă

Doi copii au stat trei zilei alături de cadavrele părinților. Nimeni nu și-a imaginat ce s-a întâmplat când i-a descoperit pe micuți în casă
FOTO: Dailystar.com

Povestea halucinantă este drama a doi copii din Rusia, care au petrecut trei zile alături de cadavrele părinților lor. Cei doi soți au decedat în pat, iar copiii au rămas în locuință până la momentul la care rudele îngrijorate au venit să afle de ce nu mai răspundeau adulții la telefon, scrie Daily Star.

Cei doi păreau a fi cuplul perfect, iar din spusele apropiaților relația lor era una extrem de frumoasă. Rudele au sosit la locuința cuplului după ce au remarcat că cei doi au lipsit de o reuniune de familie, fără ca măcar să anunțe.

Cauza decesului, potrivit sursei citate mai sus, ar fi o intoxicație, după ce cuplul ar fi mâncar murtăruti. Din primele rezultate ale anchetei, murăturile pe care cuplul le mâncase, ar fi fost infestate cu toxină botulinică. Substanță ce poate provoca paralizie și uneori chiar moarte prin cauzarea insuficienței respiratorii.

Cei doi copii, descoperiți în casă după trei zile

Cei doi copii au fost găsiți în casă de către sora, în vârstă de 36 de ani a bărbatului. Femeia a chemat poliția și serviciile de urgență, iar apoi i-a îmbrăcat pe copii și i-a scos rapid din apartament. Cu o zi înaintea decesului, părinții bărbatului îi trimiseseră un borcan de murături, pe care acesta le-a consumat alături de soția sa.

La sosirea organelor legii, borcanul de murături era deschis pe masa din bucătărie. În toate cele trei zile, fetița a avut grijă de fratele ei mai mic, iar cei doi copiii au fost convinși că mami și tati dormeau de mult timp, așa cum precizează sursa citată mai sus.