Doi pinguini gay au provocat un întreg scandal la o grădină Zoo. Perechea a furat ouăle unui alt cuplu

Doi pinguini gay au provocat un întreg scandal la o grădină Zoo. Perechea a furat ouăle unui alt cuplu
FOTO: Pixabay.com

Angajații de la Grădina Zoologică Dierenpark, din Olanda, s-au confruntat cu un jaf cu totul și cu totul special. Un cuplu de pinguini gay a furat ouăle de la o pereche de femele lesbiene, iar acum aștepată să eclozeze. Între cele patru animale s-a creat un întreg scandal, dar Tux și Flipper nu se dau bătuți, așa că le clocesc zilnic, în cuib, cu rândul, relatează The Independent.

Cuplul de pinguini gay nu este însă la prima abatere. O situația similară au întâmpinat cei de la Zoo și în 2019, când perechea a furat un ou de la un alt cuplu. La acel moment însă, Tux și Flipper nu s-au bucurat de pui, pentru că ouăle nu au eclozat. De această dată, însă, ca să fie siguri că vor avea o familie, cei doi au furat toate ouăle unei prechi de lesbiene.

„Fiecare cuplu de pinguini are asigurat un cuib, însă cei doi au pus stăpânire și pe cuiburile celorlalți”, a declarat Sander Drost, un îngrijitor de la grădina zoologică din Utrecht, despre cei doi „rebeli””, au explicat reprezentanții de la Zoo, potrivit sursei citate mai sus.

Poveste cu final nefericit

Din păcate, Tux și Flipper ar putea trăi aceeași dezamăgire și anul acesta. Cum ouăle au fost furate de la un cuplu de lesbiene, este foarte posibili ca ele să nu fi fost fertilizate, motiv pentru care ar putea să nu eclozeze nici de această dată.

Chiar și așa, cei doi pinguini nu se dau bătuți. Colcesc ouăle în cuibar zilnic, în speranța că odată și odată vor deveni părinți.

Ultima oră
18:12 - Guvernul modifică legea pentru a despăgubi păgubiții înainte de declararea definitivă a falimentului: Fondul de Garantare a Asiguraţilor poate efectua plăţi la 60 de zile de la retragerea licenţei asiguratorului
18:06 - Nicușor Dan: Nu avem noul preț cu care ne va vinde ELCEN gigcaloria. Nu suntem în constrângeri financiare să nu putem mări subvenția; o problemă ar putea veni din contractul cu Comisia Europeană (VIDEO)
17:48 - Gina Pistol, către Smiley: „Mă laşi să mă întorc la Asia Express?”. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul
17:48 - Echinocțiul de toamnă 2021. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să fie foarte atente când iau decizii
17:48 - Începe Festivalului Strada de C`Arte în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice. Lista evenimentelor anunțate de BCU
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”