Doi soldaţi din Garda reginei Angliei au leşinat în timpul unei ceremonii (FOTO, VIDEO)

Doi soldaţi din Garda reginei Angliei au leşinat în timpul unei ceremonii (FOTO, VIDEO)
Sursă foto: Twitter / Trooping the Colour

Doi soldaţi din Garda Reginei au leşinat, sâmbătă, în timpul unei repetiţii a ceremoniei „Trooping the Colour”, din cauza căldurii, relatează Daily Mail.

Soldaţii au leşinat din cauza temperaturii ridicate, de 25 de grade Celsius (mult pentru Marea Britanie). De altfel, sâmbătă a fost cea mai călduroasă zi a anului.

Ceremonia „Trooping the Colour” este făcută de ziua de naştere a reginei Elisabeta a II-a.

Nu este prima dată în ulimii ani când acest lucru se întâmplă. Soldaţi din Garda Reginei au leşinat şi în 2016, şi în 2017, în circumstanţe similare.

Sursă foto hepta.ro

Sursă foto hepta.ro

Sursă foto hepta.ro

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat