Donald Trump este vizat de o nouă acuzaţie de agresiune sexuală: „M-am simţit violată”

Donald Trump este vizat de o nouă acuzaţie de agresiune sexuală: „M-am simţit violată”
Foto: Hepta - Abaca Press / Pool/ABACA

Preşedintele american, Donald Trump, a fost acuzat, joi, de un fost model de o agresiune sexuală, transmite agenția de știri AFP.

Donald Trump, acuzat că a agresat sexual un fost model

Un fost model îl acuză pe Donald Trump de agresiune sexuală.

Amy Dorris, căci așa se numește victima lui Trump,a povestit pentru cotidianul britanic The Guardiancum miliardarul republican ar fi sărutat-o şi ar fi atins-o fără a avea consimţământul ei. Conform cotidianului, avocaţii preşedintelui au negat ferm aceste acuzaţii, apărute cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie din SUA.

Incidentular fi avut loc în anul 1997, la New York, în timpulturneului de tenis US Open. La acel moment, Amy avea doar24 de ani.

”Eram şocată, m-am simţit violată”

Fostul manechin, Amy Dorris, susține că Donald Trump, care era în acea perioadă un promotor imobiliar şi o personalitate mondenă newyorkeză, ar fi acostat-o pe data de 5 septembrie 1997 în faţa toaletelor de la stadion, undeva în apropiere de tribuna privată din care invitaţii lui Donald Trump urmăreau turneul de la US Open, celebrul turneu de tenis american.

”Şi-a băgat limba în gura mea în timp ce încercam să îl îndepărtez. Atunci m-a prins mai tare, a început să mă pipăie, să îşi pună mâinile pe fundul meu, pe sânii mei, pe spate, peste tot”, a mărturisit femeia, conform publicației The Guardian.

Pe de altă parte, Amy susține că în timp ce actualul președinte al Statelor Unite ale Americii o agresa,i-a cerutsă înceteze.

Cu toate acestea, Donald Trump ar fi continuat să o sărute și să o atingă pe întreg corpul.

„Nu-i păsa deloc. Eram şocată, m-am simţit violată”, a mai spus aceasta.

Republicanului, care avea 51 de ani la acel moment, nu i-a păsat de refuzul său, a afirmat ea.

”Eram prizoniera sa, nu puteam să ies”, a adăugat Amy Dorris.

Dorris, acum în vârstă de 48 de ani, a povestit că a luat în calcul să facă publică povestea ei abia în anul 2016, într-un moment în care mai multe femei au făcut publiceacuzații similareîmpotriva candidatului republican de atunci la președinție, dar a decis să nu facă asta pentru că a crezut că acest lucru i-ar putea face rău familiei sale.

”Fiicele mele vor împlini 13 ani. Vreau ca ele să ştie că nu lăsăm pe nimeni să ne facă ceva fără consimţământul nostru”, aexplicatAmy Dorris.

Acesta ar fi motivul pentru care femeia a ales acum să facă dezvăluirile.

De-a lungul timpului, Donald Trump a fost acuzat de agresiune sexuală sau de hărţuire de mai multe femei, printre care şi o editorialistă, E. Jean Carroll, care l-a acuzat că a violat-o la mijlocul anilor 1990.

În ciuda acuzațiilor care i s-au adus, preşedintele american a negat aceste lucruri. În cazul lui E. Jean Carroll, a afirmat că ”nu este genul său de femeie”.

De asemenea, prin intermediul avocaților săi, Trump a negat și incidentul cu Amy, care susține că i s-a făcut „greaţ㔺i că s-a simţit ”violată” în momentul în care americanul a început să o pipăie.