Donald Trump JR vinde tricouri on-line cu mesajul „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”

Donald Trump JR vinde tricouri on-line cu mesajul „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”
Foto: Instagram/ Donald Trump Jr.

La câteva zile după evenimentul tragic petrecut pe platourile de filmare a serialului Rust, Donald Trump Jr a început să comercializeze tricouri cu mesajul „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”. Reamintim, în cursul zilei de 22 octombrie, actorul Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins, directorul de imagine, după ce acestuia i-a fost încredințată o armă cu muniție reală.

În trecut, actorul Alec Baldwin l-a parodiat în nenumărate rânduri pe fostul președinte al SUA.

Donald Trump Jr, atacat continuu la adresa actorului

Pe website-ul său, fiul președintelui american a început comercializarea tricourilor cu mesajul „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”, relatează The Hill. De asemenea, la câteva zile după evenimentul sângeros, Donald Trump Jr a început să posteze glume pe pagina lui de Instagram, atacându-l în mod direct pe Baldwin.

„Aşa arată cineva care e împotriva armelor şi care ucide mai multe persoane cu o armă decât a făcut-o vreodată întreaga voastră colecţie de arme”, a scris Donald Trump Jr pe rețelele sociale.

Ce căutau gloanțe reale în armă de recuzită?

Hannah Gutierrez, armurierul șef al producției, de asemenea este implicată în cercetarea cazului de joi din New Mexico. Aceasta răspunzând de învâțarea actorilor cum să poarte o centură de pistol până la țintire și împușcare.

Sursele site-ului TMZ.com spun că arma actorului a fost folosită anterior de către membrii echipei pentru exerciții de tragere în afara platoului. În plus, erau folosite și gloanțe reale.