Donald Trump, nou atac la adresa primarului din Londra: "Scuză penibilă" folosită de Sadiq Khan pentru a transmite englezilor să fie calmi (FOTO)

Donald Trump, nou atac la adresa primarului din Londra: "Scuză penibilă" folosită de Sadiq Khan pentru a transmite englezilor să fie calmi (FOTO)

Președintele american Donald Trump își continuă seria de atacuri dezlănțuite la adresa primarului musulman al Londrei, Sadiq Khan, la două zile după atacul terorist din capitala Marii Britanii în care au decedat 7 persoane și alte 48 au fost rănite după ce 3 teroriști au intrat cu un camion pe Podul Londrei lovind trecătorii, iar apoi au coborât și au început să îi înjunghie.

"Scuză penibilă folosită de primarul Londrei Sadiq Khan care a trebuit să se gândească rapid la comunicatul cu >. MSM lucrează din greu să o vândă!!", a scris Donald Trump pe Twitter.

Aceste comentarii vin la o zi după președintele american a avut o altă serie de atacuri pe Twitter la adresa lui Sadiq Khan pentru comunicare publică a acestuia în contextul atacului terorist.

Nemulțumirea lui Trump la adresa primarului londonez este faptul că acesta a afirmat că "Locuitorii din Londra vor vedea o prezență în creștere a poliției pe parcursul următoarelor zile- niciun motiv de panică".

Istoria dintre cei doi politicieni este una mai vechie, Sadiq Khan fiind un critic vehement al lui Trump cerând public guvernului britanic să retragă invitația făcută președintelui american pentru o vizită oficială în Regatul Unit ca urmare a politicilor sale de blocare a intrării în Statele Unite a migranților provenind din mai multe țări majoritar musulmane.

Urmăriți B1TV.ro și pe