Dragoste de mamă: O femeie de 46 de ani și-a născut propriul nepot, pentru că fiica ei nu putea duce sarcina (FOTO)

Dragoste de mamă: O femeie de 46 de ani și-a născut propriul nepot, pentru că fiica ei nu putea duce sarcina (FOTO)

Theresa Hohenhaus, o femeie de 46 de ani, a decis să își arate dragostea față de fiica sa, Alice, în cel mai frumos mod cu putință. Alice a suferit de leucemie în copilărie, motiv pentru care, deși a încercat, nu putea duce o sarcină până la capăt, potrivit unica.ro.

Acesta a fost momentul în care mama acesteia s-a decis să fie mamă surogat pentru propriul nepot. În ciuda faptului că Alice a opus rezistență inițial, femeia de 46 de ani a reușit să ducă sarcina până la capăt și să își ajute fiica în a-și îndeplini visul de a fi mamă, la rândul său.

”Alice putea să aibă embrionul, așa că am zis de ce nu. Alice s-a gândit că sunt prea în vârstă, am 46 de ani, și nu a vrut inițial să mă lase să fac asta. Dar până la urmă, după ce s-a convins din nou că nu poate duce sarcina e acceptat. Văzând-o acum atât de fercită știu că totul a meritat”, a mărturisit Theresa.

”Știu că toată lumea își face griji pentru sănătatea mea și pentru faptul că efortul încă unei nașteri la vârsta asta ar fi prea mare, dar aș fi foarte fericită să-i pot dărui micuțului Parker o surioară sau un frățior. Aș face orice pentru copiii mei”, a adăugat fericita bunică.

Urmăriți B1TV.ro și pe