Dragoste şi cătuşe: Cea mai frumoasă POLIȚISTĂ a fost părăsită de iubit, după o relație de 10 ani. Motivul despărțirii este INCREDIBIL… (FOTO)

Dragoste şi cătuşe: Cea mai frumoasă POLIȚISTĂ a fost părăsită de iubit, după o relație de 10 ani. Motivul despărțirii este INCREDIBIL... (FOTO)

Are 700.000 de fani pe Instagram şi este considerată cea mai frumoasă poliţistă din Germania. Succesul mediatic însă nu i-a adus şi noroc în dragoste. Adrienne Koleszar a anunţat că este singură, după ce a pus capăt unei relații amoroase de 10 ani, scrie Dailymail.

Tânăra a dezvăluit că iubitul ei ajunsese „într-o lume în care nu a vrut niciodată să intre”, făcând referire la popularitatea ei imensă.

Tânăra de 34 de ani a publicat o fotografie cu ea și iubitul ei ținându-se de mână, însoţită de mesajul: „Fără răspunsuri, multe întrebări. Tu, în public. Într-o lume în care nu ți-ai dorit niciodată să fii. Însă eu am vrut-o. Absolut. Cu orice preț.”

Acum o spun deschis: Suntem liberi. Doi oameni. Noi șanse.”, a mai scris polițista Adrienne Koleszar, într-un mesaj pe Instagram.

La începutul lunii ianuarie, Adrienne Koleszar, care publică frecvent imagini cu bikini, a anunțat că revine în Poliția din Dresden, după o pauză de șase luni. Într-un clip publicat pe Youtube, tânăra a spus că a discutat cu șeful ei încă din luna decembrie ca să lucreze din nou în Poliție. Superiorul ei i-a spus că își poate relua activitatea, cu condiția de a publica mai puține fotografii și filmulețe pe Instagram.