Emmanuel Macron și Vladimir Putin, o nouă discuție despre negocierile dintre Rusia și Ucraina

Emmanuel Macron și Vladimir Putin, o nouă discuție despre negocierile dintre Rusia și Ucraina
Foto: Hepta.ro

Președintele rus a avut o nouă convorbire cu omologul său de la Paris. Emmanuel Macron și Vladimir Putin au discutat la telefon despre negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina, informează CNN.

Convorbirea dintre Macron și președintele rus Vladimir Putin a durat o oră, potrivit Palatului Élysée.

Putin și Macron, discuții despre negocierile dintre Rusia și Ucraina

Primele informații cu privire la discuție au fost publicate de agenția ucraineană Interfax. Cei doi președinți au discutat despre modul în care merg negocierile dintre Rusia și Ucraina, în contextul invaziei ce a fost pornită în data de 24 februarie 2022.

Totodată, agenția de presă rusă RIA a transmis că discuția celor doi a avut loc la solicitarea președintelui Franței.

În urma discuțiilor, Palatul Elysee a anunțat că nu există momentan un acord între cele două state aflate în conflict, pentru încetarea focului din Ucraina.

Rusia și Ucraina nu au ajuns la un acord pentru încetarea focului

Nu există un acord în vedere pentru o încetare a focului în Ucraina, a declarat Palatul Elysée într-o declarație după ce președintele francez Emmanuel Macron a vorbit marți separat cu omologii săi rusi și ucraineni.

Deocamdată nu există un acord, dar președintele Macron rămâne convins de necesitatea de a-și continua eforturile (…) Nu există altă cale de ieșire decât o încetare a focului și negocieri de bună-credință între Rusia și Ucraina”, se arată în declarația formulată de Palatul Elysee, după discuția celor doi președinți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene