Explozie în parcarea unui spital COVID din Napoli. Un crater uriaș s-a format și a înghițit mai multe mașini

Explozie în parcarea unui spital COVID din Napoli. Un crater uriaș s-a format și a înghițit mai multe mașini

O explozie s-a produs vineri dimineață în parcarea unui spital COVIDdinNapoli, Italia. Explozia a provocat un crater uriaș, cu un diametru de zeci de metri şi o adâncime de peste 15 metri, în care au fost înghițitemai multe mașini.Pacienții unității medicale au fost evacuați camăsură de precauție. Nu au fost raportate victime până în acest moment.

Incidentul s-a produs între orele 6:30 și 6:45, ora locală. Salvatorii au considerat inițial că explozia a fost produsă de o mână criminală, însă au exclus această ipotează. Investigatorii au constatat că explozia nu s-a produs la nivelul solului, ci probabil la conductele de gaz sau oxigen sub pământ.

Martorii au declaratcă au auzit o explozie puternică în zori, moment în care au observat că parcarea spitaluluiPonticelli Ospedale del Mare se surpă.

Spitalul a fost evacuat, iar centrul de tratament pentru coronavirus urmează să fie închis temporar, deoarece alimentarea cu apă a fost întreruptă și funționează pe generatoare de rezervă pentru energie.


Urmăriți B1TV.ro și pe