Explozie și incendiu puternic lângă o stație de metrou din Londra. Nu se cunosc cauzele sau numărul victimelor

Explozie și incendiu puternic lângă o stație de metrou din Londra. Nu se cunosc cauzele sau numărul victimelor

Un incendiu uriaș a izbucnit luni în apropierea unei tații de metrou din Londra. Imagini dramatice au inundat rețelele sociale, deoarece incidentul se desfășura violent luni în jurul orei 13.45.

Se putea vedea un nor masiv de fum negru ridicându-se peste orizontul Londrei. Zece autospeciale și aproximativ 70 de pompieri au fost la fața locului pentru a face față focului, scrie standard.co.uk.

Sub arcurile căii ferate, trei unități comerciale, patru mașini și o cabină telefonică au luat foc în incident, a confirmat Brigada de Pompieri din Londra.

Pompierii din Londra i-au îndemnat pe londonezi să evite zona în timp ce la fața locului au participat echipaje de urgență.

Aceștia au scris pe Twitter: „Zece mașini de pompieri și aproximativ 70 de pompieri participă la un incendiu la arcurile feroviare din apropierea gării #ElephantCastle.

„Vă rugăm să evitați zona și să închideți toate ușile și ferestrele.” Ei au adăugat: „Trei unități comerciale sub arcurile feroviare sunt complet aprinse și patru mașini și o cabină telefonică sunt, de asemenea, aprinse în apropierea #ElephantandCastle..

„Închiderea drumurilor este în desfășurare și oamenii sunt sfătuiți să evite zona și să țină ferestrele și ușile închise.”

La fața locului participau și ambulanțe. Un muncitor de la restaurantul din apropierea stației Elephant and Castle a fost evacuat după incendiu.

Alex Leckie, în vârstă de 30 de ani, asistent manager la Tupi, a declarat: „Întreaga clădire a fost evacuată, am început să mirosim fum și proprietarul magazinului a mers să verifice, am văzut că se scurgea fum și ceea ce mi se spune că mecanicii ardeau, stâlpul de fum a început să învelească și blocurile de apartamente.

Deocamdată nu este cunoscută cauza exploziei, dar Poliția britanică, Scotland Yard, a ul nu pare să fie cauzat de un atentat terorist”.

O sală de spectacole din zonă și-a deschis porțile pentru locuitorii din zonă care nu pot ajunge acasă din cauza fumului dens, transmite The Sun.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:09 - UE vrea bani și de la Big Tech pentru implementarea 5G pe continent
15:56 - Avertisment financiar: lira sterlină va scădea sub dolar, e posibil ca Liz Truss să fie înlocuită
15:54 - Baba Vanga, previziunea horror pentru 2023: o țară mare va testa armele biologice pe oameni
15:49 - Ucrainenii din zonele ocupate se tem că vor fi mobilizați să lupte pentru Rusia după referendumuri. Primarul din Melitopol: Oamenii sunt luați direct de pe stradă și forțați să voteze pentru întreaga familie
15:33 - Cele mai mari valori din istorie pentru dolar şi franc elveţian la cursul BNR
15:27 - Emilia Șercan, despre Sorin Cîmpeanu: Nu poți să nu observi că ministrul Educației de astăzi legiferează în favoarea profesorului universitar care a plagiat în 2006. Putem vorbi despre un dublu plagiat (VIDEO)
15:23 - Ce este fenomenul „shrinkflation”, cum pot să fie păcăliți românii în magazine și ce e de făcut ca să economisim când mergem la cumpărături
15:17 - Liderul de la Kremlin a plecat în vacanță după ce a decretat mobilizarea rușilor pentru război. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras” Putin
14:58 - Reprezentant al românilor din Italia: Am avut informația că foarte mulți conaționali de-ai noștri vor vota Fratelli d`Italia. Partidul a lăsat loc de înțeles că e interesat ca românii să se integreze în politica de dreapta (VIDEO)
14:57 - Imagini incredibile cu Ana Maria Prodan, ieșind de la INML / Are mâna și piciorul în ghips după bătaia cu Reghecampf (FOTO)