Explozie și incendiu puternic lângă o stație de metrou din Londra. Nu se cunosc cauzele sau numărul victimelor

Explozie și incendiu puternic lângă o stație de metrou din Londra. Nu se cunosc cauzele sau numărul victimelor

Un incendiu uriaș a izbucnit luni în apropierea unei tații de metrou din Londra. Imagini dramatice au inundat rețelele sociale, deoarece incidentul se desfășura violent luni în jurul orei 13.45.

Se putea vedea un nor masiv de fum negru ridicându-se peste orizontul Londrei. Zece autospeciale și aproximativ 70 de pompieri au fost la fața locului pentru a face față focului, scrie standard.co.uk.

Sub arcurile căii ferate, trei unități comerciale, patru mașini și o cabină telefonică au luat foc în incident, a confirmat Brigada de Pompieri din Londra.

Pompierii din Londra i-au îndemnat pe londonezi să evite zona în timp ce la fața locului au participat echipaje de urgență.

Aceștia au scris pe Twitter: „Zece mașini de pompieri și aproximativ 70 de pompieri participă la un incendiu la arcurile feroviare din apropierea gării #ElephantCastle.

„Vă rugăm să evitați zona și să închideți toate ușile și ferestrele.” Ei au adăugat: „Trei unități comerciale sub arcurile feroviare sunt complet aprinse și patru mașini și o cabină telefonică sunt, de asemenea, aprinse în apropierea #ElephantandCastle..

„Închiderea drumurilor este în desfășurare și oamenii sunt sfătuiți să evite zona și să țină ferestrele și ușile închise.”

La fața locului participau și ambulanțe. Un muncitor de la restaurantul din apropierea stației Elephant and Castle a fost evacuat după incendiu.

Alex Leckie, în vârstă de 30 de ani, asistent manager la Tupi, a declarat: „Întreaga clădire a fost evacuată, am început să mirosim fum și proprietarul magazinului a mers să verifice, am văzut că se scurgea fum și ceea ce mi se spune că mecanicii ardeau, stâlpul de fum a început să învelească și blocurile de apartamente.

Deocamdată nu este cunoscută cauza exploziei, dar Poliția britanică, Scotland Yard, a ul nu pare să fie cauzat de un atentat terorist”.

O sală de spectacole din zonă și-a deschis porțile pentru locuitorii din zonă care nu pot ajunge acasă din cauza fumului dens, transmite The Sun.