Florian Tudor, cel mai căutat român din Mexic, a fost arestat: „Rechinul” conduce o grupare infracțională specializată în clonarea de carduri și acuzată că a furat peste un miliard de dolari (VIDEO)

Florian Tudor, cel mai căutat român din Mexic, a fost arestat: „Rechinul” conduce o grupare infracțională specializată în clonarea de carduri și acuzată că a furat peste un miliard de dolari (VIDEO)

Florian Tudor, zis Rechinul, cel mai căutat român din Mexic, a fost prins. Bărbatul a fost arestat joi seară în Quintana Roo, informează B1 TV. ”Rechinul” este acuzat de conducerea unei grupări mafiote în Cancun, grupare care a furat peste un miliard de dolari prin clonarea de carduri și spălare de bani. Pe numele lui Florian Tudor sunt șapte capete de acuzare, printre care grup infracţional organizat, şantaj şi instigare la tentativă de omor. De asemenea, în luna martie, pe numele lui a fostemis un mandat de arestare în lipsă, iar autoritățile române au cerut celor din Mexic extrădarea sa.

Cel mai vânat român din Mexic a fost prins: De ce infracțiuni este acuzat Florian Tudor, zis ”Rechinul”

Anunțul privind capturarea lui Florian Tudor a fost făcut de Procuratura Generală din Mexic, care precizează că în timpul operațiunii, un agent federal a încercat să împiedice arestarea, iar avocatul interlopului i-a atacat pe agenţii poliţiei federale.

”Florián „T”, a fost arestat astăzi de personalul Procuraturii Generale, în conformitate cu o cerere de detenție în scopuri de extrădare, formulată de Guvernul României, pentru infracțiuni de crimă organizată, șantaj și tentativă de omucidere agravată (…). În timpul procesului de arestare, un agent al Ministerului Public Federal a încercat să împiedice arestarea și avocatul lui Florián „T” a lovit agenții poliției ministeriale federale; ambele persoane au fost, de asemenea, reținute pentru a fi puse la dispoziția Ministerului Public Federal, pentru infracțiunile corespunzătoare”, se arată în anunțul Procuraturii Generale din Mexic.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gruparea condusă de Florian Tudor ar fi folosit o schemă foarte complicată de sabotare a rețelei de bancomate și astfel ar fi clonat cardurile a numeroși turiști din Mexic. Pentru a-și acoperi urmele, membrii grupării călătoreau în diferite zone ale lumii de unde retrăgeau bani de pe cardurile clonate.

Organizația criminală originară din România a ajuns în Mexic din martie 2014 și s-a răspândit în alte state precum Jalisco și Guanajuato. Gruparea ar fi reușit să sustragă nu mai puțin de 1,2 miliarde de dolari din bancomate.

Urmăriți B1TV.ro și pe