Germania: Luare de ostatici la o firmă de avocatură din Stuttgart. Atât atacatorul, cât şi ostaticul, găsiţi morţi, cu răni de gloanţe

Germania: Luare de ostatici la o firmă de avocatură din Stuttgart. Atât atacatorul, cât şi ostaticul, găsiţi morţi, cu răni de gloanţe
foto: twitter.com

UPDATE: Când forţele de ordine au intrat în clădire, atât atacatorul, cât şi ostaticul au fost găsiţi morţi, cu răni de gloanţe, la subsol.

Circa 100 de ofiţeri, inclusiv membri ai forţelor speciale, au luat parte la operaţiunea desfăşurată în estul oraşului, într-o zonă de lux.

Identitatea victimei nu a fost confirmată, dar se pare că este vorba de un avocat.

Circa 100 de agenţi de poliţie au participat la operaţiunea care a avut loc într-un cartier din estul oraşului Stuttgart, informează Mediafax.

Poliția din Stuttgart se află pe umele unui bărbat înarmat care ar fi luat ostatici la o firmă de avocatură.

Se pare că bărbatul înarmat ar fi intrat în interiorul clădirii din partea de est a orașului, aceasta pare a fi o firmă de avocatură, informează RT.

O femeie dintr-o casă vecină pretinde că a văzut un bărbat suspect când intra în respectiva încăpere și că a sunat imediat la poliție.

Poliția asigură zona din jurul clădirii, iar trenurile din apropierea stației dintre Ruhbank (turnul de televiziune) și gările Olgaeck au fost suspendate.

foto: twitter.com

Martorii spun că s-au auzit niște împușcături în interiorul clădirii, dar poliția nu a confirmat acest lucru.

Conform unor surse, două persoane ar fi în interiorul clădirii, bărbatul înarmat și, cel mai probabil, un avocat.

Polițiștii se pregătesc să intre în clădire, dar, mai întâi, aceștia vor încerca să stabilească un contact cu pistolarul, mai spun ziarele locale din Germania.

foto: twitter.com