Gest de GENEROZITATE din partea Pamelei Anderson! Cum i-a ajutat fosta vedetă Playboy pe REFUGIAȚII din Dunkerque

Gest de GENEROZITATE din partea Pamelei Anderson! Cum i-a ajutat fosta vedetă Playboy pe REFUGIAȚII din Dunkerque
Foto: bisnis.liputan6.com

Deși nu mai este atât de prezentă în lumea showbiz-ului, fosta vedetă Playboy, Pamela Anderson nu a ezitat atunci când a fost nevoie să ajute refugiații din Dunkerque.

Pamela Anderson a ajuns în orașul din nordul Franței unde le-a adus imigranților haine de iarnă, pături, cărți cu tematică animalieră, creioane de colorat pentru copii aflați, mănuși și multe altele.

Vedeta a rămas fără cuvinte după ce a văzut în ce condiții trăiesc oamnii și copii de acolo. Își pun de multe ori viața în pericol atunci când vor să scape din zona respectivă sau atunci când călătoresc ilegal.

„Tocmai am plecat din Dunkerque. Am rămas fără cuvinte. Sunt atât de furioasă. Copiii de acolo sunt adorabili şi politicoşi. Le-am oferit pături, căciuli, mănuşi, fructe, cărţi de colorat şi creioane. Unii se temeau atât de tare de oameni, încât le era frică să primească o pătură sau un creion sau un măr. E un adevărat haos. Nu voi uita niciodată ziua de azi.

Politicile de acolo sunt absolut devastatoare. Bărbaţii încearcă să evadeze în fiecare noapte ascunzându-se sub camioane sau în remorcile acestora. Un băiat a murit ieri pe autostradă. Unii reuşesc să treacă graniţa. Alţii nu reuşesc şi trebuie să se întoarcă. Sau mai rău de atât. Apoi dorm toată ziua şi încearcă din nou în noaptea următoare. În fiecare noapte. Nu există altă cale. Nu există speranţă. Nu există ajutor. Oamenii trebuie să vadă ce se întâmplă acolo. Unor oameni frumoşi şi nevinovaţi li se arată un respect atât de mic. Copiii m-au îmbrăţişat şi m-au sărutat. Nu voi mai fi niciodată aceeaşi” a fost mesajul Pamelei postat pe site-ul fundației sale de caritate.

Pamela Anderson a făcut un apel către oamenii politici și cei de rând să își deschidă ochii și să realizeze tragedia cu care se confruntă Europa în aceste momente și să uite de interesul propriu. Ea a mai adăugat că închiderea granițelor nu reprezintă o soluție viabilă, potrivit digisport.ro.