Ilie Bolojan (PNL): Îi rog pe cei care au încredere în mine să îi acorde votul colegului meu, Dinu Iancu-Sălăjanu, pentru președinția CJ Sălaj

Ilie Bolojan (PNL): Îi rog pe cei care au încredere în mine să îi acorde votul colegului meu, Dinu Iancu-Sălăjanu, pentru președinția CJ Sălaj

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, candidat din partea PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor, a îndemnat alegătorii care au încredere în el să îi acorde votul colegului său liberal Dinu Iancu-Sălăjanu pentru mandatul de președinte al CJ Sălaj. Ilie Bolojan a făcut acest apel precizând că județele Bihor și Sălaj au aceleași probleme care necesită o abordare comună.

În acest sens, Ilie Bolojan a subliniat necesitatea conectării prin intermediul infrastructurii rutiere și a dat asigurări că toate tronsoanele de autostradă vor fi deblocate în următorii ani, cu sprijinul ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

“După 12 ani la Primărie am luat decizia să candidaez la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor. În această perioadă de pregătire am discutat cu colegul meu Dinu Iancu-Sălăjanu despre problemele de dezvoltare ale județelor Sălaj și Bihor. Avem aceleași probleme: necesitatea unei infrastructuri conective a Autstrăzii Transilvania, lucru care va fi rezolvat cu sprijinul Ministrului Lucian Bode în următorii ani.

Toate trosnoanele de autostradă în această țară vor fi deblocate. E necesar să extindem rețelele de apă și canalizare, să susținem primăriile în vederea reabilitării și modernizării drumurilor comunale, să dezvoltăm activitățile economice și la marginea localităților noastre.

Am încredere că punerea în practică a acestor proiecte și la Sălaj și la Bihor va face ca județele noastre să prospere în anii următori. Cei care aveți încredere în mine vă rog să îi acordați votul dumneavoastră colegului meu, Dinu Iancu-Sălăjanu, pentru președinția Consiliului Județean Sălaj”, a declarat Ilie Bolojan într-un clip electoral.

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Județeană Salaj
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012