Imagini recente cu ruși care fură o cadă și găinile din curtea unor țărani ucraineni (VIDEO)

Imagini recente cu ruși care fură o cadă și găinile din curtea unor țărani ucraineni (VIDEO)
foto: captura video

La furat de găini și obiecte sanitare din toaletele ucrainenilor: sunt cele mai recente scene cu câțiva militari ruși difuzate pe rețelele de socializare.

Noile filmulețe filmate din dronă cu jafurile făcute de trupele ruse in Ucraina nu contenesc să șocheze: se pare că sărăcia din Rusia și nivelul moral al celor trimiși în prima linie îi determină pe aceștia să fure tot tot ce găsesc în timp ce cotrobăie prin agoniseala din casele lăsate în urmă de refugiații ucraineni.

Cada furată nu a mai ajuns în Rusia; recent, forțele Ucrainei au localizat și pedepsit tâlharii ruși din regiunea Donetk, anunță Ukrinform.

Găinari ruși localizați și pedepsiți în timp ce furau păsări dintr-o curte

„Într-unul dintre satele invadate, ocupanții erau ocupați sa ‘vâneze’ păsările din gospodăriile civililor. După ce au împușcat o gâscă, jefuitorii au dus prada la una dintre case, unde au instalat un post de comanda și observare”, informează Serviciul Gărzii de Stat de Frontiera din Ucraina pe marginea unui alt filmuleț în care câțiva militari ruși privesc cu poftă la găinile din curtea unor țărani ucraineni.

Grănicerii au transmis artileriștilor coordonatele obiectivului, respectiv casa unde se instalaseră găinarii, iar o baterie de tunuri Rapira a bombardat poziția trupelor de ocupație ale Kremlinului.

„Comandantul unitatii lor, care venise pentru o tratatie, a fost eliminat impreuna cu ocupantii criminali cu foc de artilerie”, au transmis militarii ucraineni.

Urmăriți B1TV.ro și pe