”Îmi faci mereu dimineaţa mai frumoasă!” Un băiețel îl salută zi de zi pe șoferul autobuzului școlar. De Crăciun, el a primit un cadou la care nimeni nu se aştepta (VIDEO)

”Îmi faci mereu dimineaţa mai frumoasă!” Un băiețel îl salută zi de zi pe șoferul autobuzului școlar. De Crăciun, el a primit un cadou la care nimeni nu se aştepta (VIDEO)

Micuțului Ryker McFarland îi plac atât de mult autobuzele încât și-a făcut un obicei de a ieși în fiecare dimineață din casă pentru a-i face cu mânuța lui Scott Garner, șoferul care conduce autobuzul local. Bărbatul s-a atașat foarte mult de băiețel, așa că, înainte de Crăciun, s-a gândit să-i facă un cadou: un mic autobuz galben de jucărie!

”Eram afară, aşa cum suntem de obicei la acea oră, şi, în loc să treacă mai departe, am observat că autobuzul se opreşte. Am fost nedumerită, m-am gândit că poate e un şofer nou şi nu ştie că noi ieşim în fiecare dimineaţă să-i facem cu mâna. Dar nu, bărbatul care se afla la volan a spus 'Am observat că sunteţi aici afară de fiecare dată şi am vrut să-i dau băieţelului un mic dar de Crăciun, dacă este în regulă'. A fost unul dintre cele mai neaşteptat gesturi. Ca părinte, te impresionează profund”, a povestit Jaclyn McFarland, mama lui Ryker, potrivit ABC.

Un băiețel îl salută zi de zi pe șoferul autobuzului școlar. De Crăciun, el a primit o surpriză la care nimeni nu se aştepta

#DIRECT_ONE_o3s9mk#

Femeia povestește că fiul ei este de-a dreptul fascinat de autobuze și de mașini de pompieri. Chiar de la începutul anului școlar, Ryker iese pe verandă alături de mama sa la ora 07.02, când autobuzul trece prin fața casei lor.

”Înainte să dispară după colţ, eu şi Ryker îi facem întotdeauna cu mâna, iar şoferul ne salută şi el înapoi mereu. De curând, şi copiii au început să ne salute, aşa că toată lumea face cu mâna către ceilalţi şi iese astfel un scurt moment amuzant. Ryker spune de obicei . Încercăm să ieşim chiar în fiecare zi, cu excepţia cazurilor în care doarme. Cea mai haioasă parte este că şoferul claxonează indiferent dacă suntem afară sau nu”, a mai povestit Jaclyn.,>

La rândul său, Garner a susținut că salutul matinal al lui Ryker i-a făcut mai plăcută rutina de dimineaţă și îi este recunoscător pentru asta, motiv pentru care a decis să-i facă un cadou:

”Nu am putut dormi deloc în noaptea anterioară, aşa că m-am ridicat din pat pe la 3:30 – 4 dimineaţa. Am mers la un magazin de jucării non-stop, dar nu aveau niciun autobuz. Apoi m-am dus la încă unul şi mai rămăsese unul singur. Când am ajuns în faţa casei, am oprit şi i-am spus băiatului: ”, a susținut șoferul autobuzului care transportă elevii la școală.,>

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)