„Îmi venea să plâng”. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, FOC ȘI PARĂ pe Adriana Bahmuțeanu. Cu ce l-a SUPĂRAT vedeta

„Îmi venea să plâng”. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, FOC ȘI PARĂ pe Adriana Bahmuțeanu. Cu ce l-a SUPĂRAT vedeta

David Pușcaș este pe cale să intre într-un alt conflict după ce o perioadă a ținut primele pagini ale ziarelor cu neînțelegerile cu mama sa.

Acesta s-a supărat pe Adriana Bahmuțeanu din cauza modului în care vedeta a dialogat cu el în cadrul unei emisiuni în care a fost invitat.

“Am fost sunat si intrebat daca vreau sa dau un interviu pentru a lucra in televiziune si daca sunt de acord sa raspund, fara perdea, la mai multe intrebari. Iar cititorii si telespectatorii ma vor vota, daca merit sau nu sa lucrez in televiziune. Am acceptat pentru ca asta imi doresc sa fac. Ma asteptam ca mi se vor adresa intrebari ce au legatura cu jurnalismul si mai putin de viata personala. M-am simtit pus la zid de Adriana Bahmuteanu pe care nu am cunoscut-o personal pana la acea emisiune. Mi-a adresat intrebari dure, m-a facut sa ma simt prost, sa-mi vina sa ma ridic de pe canapea. Mi-a zis ca daca nu era mama, dormeam sub umbra unui nuc batran, ca m-am ridicat pe spatele mamei.

Pai ea rade de mine? Ea nu s-a facut cunoscuta datorita casniciei cu fostul ei sot? Rade ciob de oala sparta, sau cum? Cu ce drept mi-a vorbit ea asa? Imi venea sa plang si sa ma ridic de pe canapea, dar mi-a fost rusine de ceilalti doi, Rocsana si Cristian Brancu. Si Rocsana mi-a pus intrebari incomode, dar a facut-o intr-un mod delicat. Nu sa ma faca sa ma simt in ultimul hal. Felul in care Adriana Bahmuteanu pune intrebari e deplasat. Si Cristian Brancu, care e prieten cu mama, s-a luat de mine, dar in sensul bun, ca sa invat ceva. Pe el n-am cum sa ma supar. Cand am iesit din platou abia m-am abtinut sa nu plang. Am fost foarte dezamagit dupa respectiva emisiune, dezmagit de comportamentul Adrianei fata de mine”, a declarat David Puscaș, potrivit Wowbiz.

Urmăriți B1TV.ro și pe