În Roma, ca în România! Capitala Italiei, transformată în grădină zoologică! O turmă de oi a blocat COMPLET TRAFICUL (FOTO)

În Roma, ca în România! Capitala Italiei, transformată în grădină zoologică! O turmă de oi a blocat COMPLET TRAFICUL (FOTO)
foto: leggo.it

Traficul pe o stradă din Roma a fost blocat din cauza unei turme mari de oi. Din această cauză, șoferii au fost nevoiși să aștepte să se elibereze strada.

Dar asta nu este nimic. Roma s-a transformat într-un fel de grădină zoologică. Pe stradă circulă libere tot felul de animale, oi, mistreți sălbatici, dar și altele, conform leggo.it.

foto: leggo.it

foto: leggo.it

Una din cauze ar fi pentru că gunoiul nu este colectat la timp, iar animalele vin să-și procure mâncarea.

De asemenea, au apărut și foarte mulți șoareci, care au invadat și multe școli, obligând elevii și profesorii să rămână acasă din cauză că acesta reprezintă un risc pentru sănătatea cetățenilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate
21:20 - Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa
21:20 - Armata română și-a testat noul sistem de rachete sol-aer de ultimă generație împotriva rachetelor balistice și de croazieră