Incident armat în Statele Unite: 5 persoane au fost ucise, printre care și atacatorul, după ce un bărbat a deschis focul în interiorul companiei de unde a fost concediat (FOTO)

Incident armat în Statele Unite: 5 persoane au fost ucise, printre care și atacatorul, după ce un bărbat a deschis focul în interiorul companiei de unde a fost concediat (FOTO)

UPDATE:Vin primele informații oficiale de la atacul armat din suburdia orașului Orlando. Atacatorul a fost un bărbat de 45 de ani care și-a împușcat 4 foști colegi de muncă, 3 bărbați și o femeie, de la compania de accesorii Fiamma, de unde fusese concediat în urmă cu două luni și jumătate. După ce i-a ucis pe cei patru, bărbatul s-a sinucis.

UPDATE:Din primele informații furnizate de reporterii WFTV, se pare că 5 persoane, printre care și atacatorii, ar fi murit în atacul armat din Orlando.

UPDATE:Incidentul armat a avut loc în zona industrială a orașului Orlando. Conform Daily Mail, atacatorul ar fi un angajat dezamăgit de situația de la locul de muncă și care a provocat incidentul drept o răzbunare.

UPDATE:Poliția americană a confirmat că mai multe persoane au decedat în urma incidentului armat. Ofițeri din FBI au fost detașați la fața locului pentru a cerceta evenimentul. Prin cei care au decedat se află și persoana care a pornit incidentul. Poliția afirmă că situația în prezent este sub control.

Poliția americană investighează un incident armat avut loc în statul Florida în Orlando. Atacul armat s-ar fi soldat cu mai multe victime susține Fox 13 News, dar pentru moment nu există un bilanț oficial, dar se pare că ar fi vorba și de persoane decedate.

Circulație rutieră în perimetrul în care a avut loc incidentul armat a fost închis de forțele de ordine.

Pentru moment nu se cunoaște dacă incidentul este unul de natură teroristă sau este vorba doar despre o răfuială, dar acesta vine într-o perioadă tensionată ca urmare a atacurilor teroriste din Manchester și Londra.