Incident dramatic în Franța. O româncă a fost înjunghiată de peste 30 de ori de fiul vitreg

Incident dramatic în Franța. O româncă a fost înjunghiată de peste 30 de ori de fiul vitreg
Sursa Foto: romaninuk.net

O româncă a murit într-un mod șocant, la Millau, Aveyron, în Franţa. Femeia a fost găsită decedată în casă,într-o baltă de sânge.

Anchetatorii susțin că aceasta a fost ucisă cu brutalitate, conform actu.fr. În dimineața zilei de 1 septembrie, ţipetele româncei i-au îngrozit pe vecini.

Polițiștii au găsit, într-o baltă de sânge, trupul neînsuflețit al românceide 39 de ani. Lângă cadavru, în genunchi, se afla un adolescent de 16 ani.

Tânărul părea speriat și șocat.Considerați suspecţi în acest caz, soţul şi fiul vitreg al femeii, şi ei de naţionalitate română, au fost reținuți de poliție.

De la ce a izbucnit incidentul

Conform publicaţei franceze La Dépêche, care îl citează pe procurorul Olivier Naboulet, băiatul a mărturisit că şi-a ucis mama vitregă. Acesta susține că femeia îl agresa verbal şi chiar fizic, iar el și-a pierdut cumpătul din cauza comportamentului mamei vitrege.După efectuarea autopsiei, oamenii legii au anunțat că românca a fost înjunghiată de peste 30 de ori. Cazul ar urma să fie preluat de autorităţile judiciare din Montpellier.

În acest moment, adolescentul se află în custodia poliţiei, iar situaţia sa va rămâne neschimbată pe durata cercetărilor şi până când magistraţii se vor pronunţa în acest caz.