Informații secrete se confirmă! Moscova confirmă excluderea a doi diplomați ruși de către SUA

Informații secrete se confirmă! Moscova confirmă excluderea a doi diplomați ruși de către SUA
foto: yahoo.com

Ministrul de Externe rus a confirmat că autoritățile americane au exclus doi diplomați de la Washington DC, în urma unui incident de lângă Ambasada SUA din Moscova din 6 iunie, când un diplomat american a fost bătut de securitatea rusă, arată Russia Today.

"Pot să confirm asta, Guvernul SUA a cerut plecarea celor doi angajați de la Ambasada Rusă din Washington fără a face vreo plângere angajaților în sine. De altfel, Departamentul de Stat a cerut să nu facem public acest lucru. După cum putețu vedea, este ceva normal pentru diplomații americani să se țină de cuvânt", a explicat ministrul de Externe rus Sergey Ryabkov într-o declarație de presă.

Informația a fost făcută publică într-un articol din Washington Post în care se spunea că o gardă de corp rusă a atacat și a bătut un diplomat american care încerca să intre în Ambasada SUA din Moscova.

Potrivit spuselor lui Ryabkov, agentul american care a fost implicat în incident a trebuit să fie deportat din Rusia, alături de un al agent CIA, ca replică a unor acțiuni diferite care i-au avut ca țintă pe diplomații ruși.

Ultima oră
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)
19:13 - Petre Cozma, mesaj dur: „Nu o să mai intru în Dinamo, nu mai vreau nimic cu numele lui Marian Cozma acolo”