Înotător sfâșiat de un rechin în Australia. Rămășitele au fost găsite în apă

Înotător sfâșiat de un rechin în Australia. Rămășitele au fost găsite în apă
Sursa: Pexels

Un înotător a fost ucis de un rechin în apropierea unei plaje din Sydney. Rămășitele tânărului au fost identificate în apă de autoritățile locale.

Ultimul eveniment de această natură a avut loc în 1963. Respectiva plajă a fost închisă, pentru a feri oamenii de pericolul unui alt atac, potrivit digi24.ro.

Rămășițele înotătorului au fost găsite în apă

Serviciile de urgență au fost chemate la Buchan Point, Malabar, în sud-estul oraşului. Evenimentul tragic a fost localizat în zona plajei Little Bay Beach, care a fost închisă din motive de siguranță.

O purtătoare de cuvânt a serviciilor de ambulanţă din New South Wales a declarat că rănile înotătorului erau incompatibile cu viața, iar paramedicii nu au putut interveni.

O altă persoană a fost mușcată de rechin

Recent, o tânără a fost mușcată de rechin, pe coasta de sud a Australiei de Vest. Aceasta a fost atacată de un rechin alb, însă a reușit să se salveze. Ea a înotat 200 de metri pentru a ajunge la țărm.

Deși se află în stare gravă la spital, starea acesteia este stabilă. Martorii au fost îngroziți, declarând că au învelit tânăra într-un prosop și au transportat-o de urgență la o unitate medicală.

Conform spuselor unui turist, rechinul ar fi avut o lungime de 3,3 metri.

Urmăriți B1TV.ro și pe