Un poştaş supărat nu a mai livrat 400 de kilograme de scrisori. Plicurile, găsite la el acasă

Un poştaş supărat nu a mai livrat 400 de kilograme de scrisori. Plicurile, găsite la el acasă
Foto: torino.corriere.it

Situație inedită în Italia. Un poștaș nu a mai livrat niciun fel de corespondenţă vreme de trei ani, fiind supărat din cauza salariului. 400 de kilograme de scrisori nelivrate au fost găsite chiar la el acasă, informează Corriere Torino.

Poliția a descoperit cazul din întâmplare. La un control de rutină, agenții au găsit în maşina bărbatului un cuţit şi 70 de scrisori. Au intrat la bănuieli, așa că forţele de ordine i-au percheziţionat domiciliul din Torino. Așa au fost găsite sutele de kilograme de scrisori.

Fostul poştaş, care a ieșit la pensie anul trecut, riscă un an de închisoare.

Tags:
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)