Italia: Un bărbat arestat la domiciliu a cerut transferul în închisoare că nu-și mai suportă nevasta

Italia: Un bărbat arestat la domiciliu a cerut transferul în închisoare că nu-și mai suportă nevasta
Foto: Pixabay

Un bărbat care locuiește în apropiere de Roma, Italia, aflat în arest la domiciliu, le-a cerut autorităților să-l trimită la închisoare deoarece traiul în casă cu soția sa a devenit de nesuportat.

Un bărbat arestat la domiciliu a cerut să meargă la închisoare

Autoritățile italiene au transmis că bărbatul, un albanez de 30 de ani care locuieşte în Guidonia Montecelio, s-a prezentat la un comisariat de Poliţie şi a cerut să fie trimis la închisoare deoarece „nu mai reușește să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui”

„Trăia în locuinţa lui alături de soţie şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ”ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare!””, a povestit Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli, citat de thelocal.it.

Tânărul era în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracţiuni asociate drogurilor. El trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim pentru mai mulți ani.

Bărbatul e acuzat acum și de încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autorităţile judiciare au dispus transferul său într-o închisoare.

Ultima oră
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident
16:07 - Persoanele care intră în România de Sărbători, obligate să completeze Formularul de Localizare a Pasagerului