Joe Biden a căzut de pe bicicletă. Moment neplăcut pentru președintele SUA în statul Delaware (VIDEO)

Joe Biden a căzut de pe bicicletă. Moment neplăcut pentru președintele SUA în statul Delaware (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Javier Rojas

Președintele SUA, Joe Biden, a căzut de pe bicicletă în apropierea unei plaje din Delaware sâmbătă dimineață, la puțin timp după ce le-a făcut reporterilor cu mâna și le-a urat un „bună dimineața” vesel, transmite The Guardian.

Joe Biden a căzut de pe bicicletă, în Delaware

Liderul american se apropia de finalul plimbării cu bicicleta alături de prima doamnă a SUA, Jill Biden, lângă Rehoboth Beach, acolo unde cuplul prezidențial aniversează 45 de ani de căsnicie.

În vârstă de 79 de ani, Joe Biden era flancat de agenții Serviciului Secret și se îndrepta cu ceva viteză spre un viraj, dar a frânat pentru a discuta cu mulțimea care îi ura „la mulți ani” de Ziua Tatălui, moment în care s-a răsturnat.

Jill Biden efectuase deja curba și a ratat căderea soțului său.

Stângacia neașteptată a lui Joe Biden a venit în contextul în care s-a oprit și nu a reușit să își elibereze picioarele din suportul atașat pedalelor. Întrebat dacă este OK, el a răspuns: „Sunt bine”. Întrebat ce anume i-a provocat căderea, liderul american a spus că picioarele i s-au agățat de suport.

Cu această ocazie, președintele SUA a intrat într-un dialog cu reporterii, care l-au întrebat dacă este mulțumit de progresele în ceea ce privește legislația armelor.

„În Delaware, sunt. Ați văzut ce au făcut în Delaware? Au adoptat o interdicție pentru armele de asalt. Au făcut ce am făcut eu cu ani în urmă. Însă sunt bucuros de progres”, a răspuns Biden.

În tricou, cu pantaloni scurți, o cască albă pe cap și încălțări albastre în picioare, Joe Biden s-a urcat înapoi pe bicicletă și și-a luat la revedere de la presă.

„În regulă, oameni buni, ne auzim”, a spus liderul de la Casa Albă.

Urmăriți B1TV.ro și pe