ŞOCANT! Un alt jurnalist a fost TORTURAT până la MOARTE în Arabia Saudită la doar câteva zile după ASASINAREA lui Jamal Khashoggi (FOTO)

ŞOCANT! Un alt jurnalist a fost TORTURAT până la MOARTE în Arabia Saudită la doar câteva zile după ASASINAREA lui Jamal Khashoggi (FOTO)
Printul Mohammad bin Salman

Detalii teribile privind modul în care regimul de la Riad îşi „rezolvă” problemele cu jurnaliştii incomozi ies la iveală după uciderea brutală a ziaristului Jamal Khashoggi în consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul.
Potrivit mirror.co.uk, un alt jurnalist ar fi fost ucis în Arabia Saudită la doar câteva zile după asasinarea lui Khashoggi.

Se pare că ziaristul şi scriitorul Turki Bin Abdul Aziz Al-Jasser a fost ucis violent în închisoare săptămâna trecută, după ce a fost arestat de autorități.

(Turki Bin Abdul Aziz Al-Jasser / Foto: mirror.co.uk)

Autoritățile de la Riad susţin că acesta administra în secret un cont pe Twitter numit Kashkool, pe care a dezvăluit încălcări ale drepturilor omului de către oficiali saudiţi și membri ai familiei regale în Arabia Saudită.

Jurnalistul ar fi fost demascat de către câteva „cârtiţe” din biroul regional al Twitter din Dubai, iar apoi a fost arestat.

Informaţiile vin după ce dezvăluirile făcute de Turcia, potrivit cărora fostul reporter al BBC și Washington Post, Jamal Khashoggi, în vârstă de 59 de ani, a fost torturat și dezmembrat.
Khashoggi, un critic vocal al conducătorilor saudiți, a fost ucis pe 2 octombrie, după ce a intrat în interiorul consulatului Arabiei Saudite. Presa turcă a lansat ipotezacă asasinatul ar fi fost ordonat de prinţul moştenitor din Arabia Saudită, Mohammad bin Salman („MBS”.)
Yasin Aktay, un consilier prezidențial turc, a afirmat că trupul lui Jamal a fost tăiat şi dizolvat în acid.

Oficialii de la Riad încă nu au comentat oficial moartea lui Turki Bin Abdul Aziz Al-Jasser.