Kanye West și-a anunțat programul de președinte: Anti-avort și anti-vaccin. Ce funcție îi promite lui Musk

Kanye West și-a anunțat programul de președinte: Anti-avort și anti-vaccin. Ce funcție îi promite lui Musk
Sursa Foto: news.yam.md

Rapperul american Kanye West apropus mai multe proiecte pentru a reforma America de astăzi, un program complet și consistent pentru o țară a viitorului dar și a prezentului, noteazăThe Guardian.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva zile, Kanye West și-a exprimat dorința de a candida la președinția Statelor Unite ale Americii, asta după ce în nenumărate rânduri, s-a arătat un susținător ferm al actualului președinte, Donald Trump. Cu toate acestea,nu este încă destul de clar dacă rapperul a fost serios prin postarea pe care a făcut-o pe Twitter sau dacă a depus vreo documentație oficială care să apară pe buletinele de vot ale alegerilor de stat.Termenul limită pentru a adăuga candidați independenți pe lista de votare nu a trecut.

Faimosul cântăreț a oferit miercuri mai multe detalii cu privire la programul de candidat la alegerile prezidențiale SUA în noiembrie. Declarându-se împotriva avortului, sceptic cu privire la un vaccin împotriva Covid-19, rapperul a anunțat că intenționează să pună capăt brutalității poliției și să reîntoarcă în școli ”teama și iubirea de Dumnezeu”.

Kanye Westcandidează la președinția Statelor Unite ale Americii

Rapperul american,Kanye West, unsusținător ferm al președintelui SUADonald Trump, și-a anunțat programul de președinte.

El a vorbit despre dezvoltarea unui vaccin împotriva Covid-19.

”Atât de mulți dintre copiii noștri sunt vaccinați și paralizați… Așa că atunci când ei spun că modul în care vom scăpa de Covid este cu un vaccin, sunt extrem de prudent. (…) Vor să pună un cip în noi, vor să ne facă tot felul de lucruri”, a spus Kanye West, candidat la alegerile prezidențiale SUA 2020.

De asemenea, West a mai spus că intenționează să pună capăt brutalității poliției, dar a adăugat că ”polițiștii sunt tot oameni”. În plus, solistul american a avertizatcă se opune pedepsei cu moartea și este ”pro-viață pentru că urmează cuvântul Bibliei”.

Westa declarat că va candida cu un banner al unei petreceri aniversare, ”pentru că atunci când câștigăm este ziua de naștere a fiecăruia”. Sloganul campaniei sale va fi o versiune multmai simplă decât versiunea fostului președinte Barack Obama ”Da, putem”, respectiv cu mesajul ”Da”.

Printre consilierii campaniei lui West se numără soția sa, vedeta americană Kim Kardashian-West, și fondatorul Tesla, Elon Musk. Vorbind despre Musk, West a precizatcă ”îl propune să fie șeful programului spațial”.

Elon Musk, directorul executiv al Teslași-aarătat suportul față de candidatura luiKanye Westla președinția SUA.

„Ai întregul meu sprijin”, i-a răspuns luiKanye Westpe Twitter proprietarul Tesla.

Menționăm faptul căWest și-a exprimat în trecut sprijinul pentru președintele american, Donald Trump. În momentul în care artistul l-al-a întâlnit pe președinte în Biroul Ova, Kanye Westa purtat șapca emblematică cu mesajul ”Make America Great Again”.

John Legend șiKanye Wests-au certat din cauza lui Donald Trump

Kanye Wests-a declarat un așa susținător ferm de-ai lui Donald Trump, încât a riscat prietenia cu John Legend.

Kanye Wests-a proclamat public în anul 2018 un susținător al președintelui Trump, moment în care prietenul său, John Legend, i-a cerut să se mai gândească. Drept răspuns,Kanye Westa publicat pe Twitter screenshot-uri cu mesajele private pe care și le-au trimis reciproc, potrivit E News.

În urmă cu câteva săptămâni, John Legend a declarat că, având în vedere că ei nu sunt cei mai buni prieteni, neînțelegerile lor politice nu sunt de condamnat.

„Nu cred că noi suntem mai puțin prieteni din cauza chestiei cu Trump. Cred că fiecare ne vedem de trabă. El este în Wyoming. Eu sunt aici în L.A. Amândoi avem familii și nu mai am o relație de afaceri formală cu el ca artist. Cred că asta face parte din cursul normal al vieții”, a mărturisit John Legend.

Tags:
Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”