Kim Jong-Un, apariţie surprinzătoare la un concert pop sud-coreean (FOTO, VIDEO)

Kim Jong-Un, apariţie surprinzătoare la un concert pop sud-coreean (FOTO, VIDEO)

Apariţie neobişnuită a liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, la un concert de muzică pop.
El a aplaudat zâmbitor spectacolul oferit duminică de starurile sud-coreene de muzică K-pop la Phenian, declarându-se profund „emoţionat”, relatează agenţia de presă oficială KCNA, citată de Agerpres.

Kim Jong-Un a fost însoţit de soţiaRi Sol Ju, fostă cântăreaţă. Apariţia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în mod normal, regimul izolat încearcă să împiedice orice infiltrare a culturii sud-coreene.

Kim Jong Un, primul lider nord-coreean care a asistat la un spectacol al sud-coreenilor, a strâns mâna artiştilor „şi le-a exprimat cele mai profunde mulţumiri”, potrivit KCNA.
„El a declarat că a fost profund emoţionat să vadă poporul nostru aplaudând sincer acest spectacol, aprofundându-şi cunoştinţele de artă populară din partea sud-coreeană”, a adăugat KCNA.

Aceste concerte – un altul este programat pentru marţi – sunt un alt semn al dezgheţului între Nord şi Sud după Jocurile Olimpice de Iarnă ce au avut loc în Coreea de Sud.
Kim Jong Un a trimis în Sud sportivi, majorete şi pe sora sa mai mică.

Au urmat contacte diplomatice, conducând la propuneri de summituri între cele două Corei, dar şi între Phenian şi Washington.
În schimb, nicio dată nu a fost stabilită o întâlnire între preşedintele american Donald Trump şi Kim, care a debutat pe scena diplomatică internaţională săptămâna trecută, când s-a deplasat la la Beijing, într-un tren verde blindat, pentru a se întâlni cu preşedintele chinez Xi Jinping (Detalii AICI).

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut