Kim Jong-Un, apariţie surprinzătoare la un concert pop sud-coreean (FOTO, VIDEO)

Kim Jong-Un, apariţie surprinzătoare la un concert pop sud-coreean (FOTO, VIDEO)

Apariţie neobişnuită a liderului nord-coreean, Kim Jong-Un, la un concert de muzică pop.
El a aplaudat zâmbitor spectacolul oferit duminică de starurile sud-coreene de muzică K-pop la Phenian, declarându-se profund „emoţionat”, relatează agenţia de presă oficială KCNA, citată de Agerpres.

Kim Jong-Un a fost însoţit de soţiaRi Sol Ju, fostă cântăreaţă. Apariţia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în mod normal, regimul izolat încearcă să împiedice orice infiltrare a culturii sud-coreene.

Kim Jong Un, primul lider nord-coreean care a asistat la un spectacol al sud-coreenilor, a strâns mâna artiştilor „şi le-a exprimat cele mai profunde mulţumiri”, potrivit KCNA.
„El a declarat că a fost profund emoţionat să vadă poporul nostru aplaudând sincer acest spectacol, aprofundându-şi cunoştinţele de artă populară din partea sud-coreeană”, a adăugat KCNA.

Aceste concerte – un altul este programat pentru marţi – sunt un alt semn al dezgheţului între Nord şi Sud după Jocurile Olimpice de Iarnă ce au avut loc în Coreea de Sud.
Kim Jong Un a trimis în Sud sportivi, majorete şi pe sora sa mai mică.

Au urmat contacte diplomatice, conducând la propuneri de summituri între cele două Corei, dar şi între Phenian şi Washington.
În schimb, nicio dată nu a fost stabilită o întâlnire între preşedintele american Donald Trump şi Kim, care a debutat pe scena diplomatică internaţională săptămâna trecută, când s-a deplasat la la Beijing, într-un tren verde blindat, pentru a se întâlni cu preşedintele chinez Xi Jinping (Detalii AICI).

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”