Kim Kardashian se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta suferă de o afecțiune rară

Kim Kardashian se confruntă cu probleme grave de sănătate. Vedeta suferă de o afecțiune rară
foto: Hepta.ro / Bestimage / KKW Beauty via Bestimage

Kim Kardashian se confruntă cu grave probleme de sănătate.Vedeta de televiziune din Statele Unite ale Americiisuferă de o afecțiune rară, despre care nu multă a știut până acum.

Kim Kardashian areprobleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu soția lui Kanye West

Kim Kardashianeste fericita mămică a patru copii. Cu toate acestea, nu i-a adus ea pe lume, ci a apelat la serviciile unei femei de tipmamă sugorat. Fostul fotomodel aales să facă asta pentru că are probleme de sănătate despre care nu multă lume știa.

După ce adat naștere primului ei copil, Kima întâmpinat probleme serioase.Soția lui Kanye Westnu a mai putut rămâne însărcinată din cauza unei afecțiuni foarte rare de care suferă. Mai precis, frumoasa actriță are probleme cu placenta. Ea suferă de placenta accreta, ceea ce înseamnă căo parte sau toată placenta rămâne atașată de peretele uterin. Aceasta poate provoca hemoragie după naștere, punând viața mamei în pericol.

Vedeta suferă de o afecțiune rară: “Au fost câteva operații”

Mai mult, pentru că fiicadefunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian, a svut parte demai multe operații, în uterul ei s-a creat o gaură. Vedeta mergea foarte des la controale medicale pentru a reuși să dea din nou naștere unui copil, însă tot efortul se pare că a fost în zadar.

„Am avut atâtea complicații. Această afecțiune numită placenta accreta. Au fost câteva operații pentru această problemă, astfel încât s-a creat o mică gaură în uterul meu. Ceea ce cred că a făcut foarte greu să rămân însărcinată din nou. A fost un drum lung. Mergeam în fiecare dimineață la ora 5 la medic pentru analize. Să aflu dacă sunt la ovulație”, a povestit vedeta.

De-a lungul timpului, Kim Kardashian s-a obișnuit cu ideea că nu poate aduce pe lume copii, însă nu s-a dat bătută și a făcut în așa fel să își vadă visul împlinit cu ochii.Chiar dacănu i-a fost deloc ușor, pentru că și-a dorit mai mulți copii, aceasta a apelat la o mamă surogat.

Kim Kardashian și Kanye West au părăsit Statele Unite ale Americii

Kim KardashianșiKanye Westau decis că este timpul să petreacă timp de calitate împreună doar ei doi si copiii. Cei doi ar fi plecat într-o vacanță în afara Statelor Unite. Soția rapper-ului crede că timpul alături de familie va fi benefic pentruKanye West.Kim Kardashianîncearcă să își salveze căsnicia după ce s-a vehiculat că se gândește serios să divorțeze de tatăl copiilor ei după multele afirmații controversate făcute deKanye Westdespre ea și familia sa.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)