Klaus Iohannis, subiect de ironii pentru britanici: "Sângele ne-a înghețat în vene după ce am aflat că Marea Britanie va avea de discutat cu un transilvănean despre Brexit"

Klaus Iohannis, subiect de ironii pentru britanici: "Sângele ne-a înghețat în vene după ce am aflat că Marea Britanie va avea de discutat cu un transilvănean despre Brexit"

Preşedintele Klaus Iohannis este ironizat de britanici! Tabloidul The Sun scrie că englezilor le-a îngheţat sângele în vene când au aflat că Iohannis va fi responsabil de negocierile finale pentru Brexit, programate pentru 2019.

Exact în perioada în care ţara noastră va asigura preşedinţia rotativă a Uniunii Europene. "Asta înseamnă că rolul cheie îi va reveni şefului statului român, Klaus Iohannis, a cărui familie trăieşte de secole în teritoriul natal al lui Dracula din Munţii Transilvaniei", scriu jurnaliştii de la The Sun. Care adaugă şi comentariul unui parlamentar conservator la auzul veştii: "Sper doar că nu va încerca să ne lase fără sânge".

Klaus Iohannis, subiect de ironii pentru britanici: "Sângele ne-a înghețat în vene după ce am aflat că Marea Britanie va avea de discutat cu un transilvănean drespre Brexit"

#DIRECT_ONE_qfos7p#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”