Lider al ISIS, ucis prin incinerare de un lunetist britanic, în timp ce se pregătea să execute 12 persoane cu un aruncător de flăcări (VIDEO)

Lider al ISIS, ucis prin incinerare de un lunetist britanic, în timp ce se pregătea să execute 12 persoane cu un aruncător de flăcări (VIDEO)
foto: dailymail.co.uk.

Un temut lider al grupării jihadiste ISIS a fost ucis de către un lunetist britanic, în timp ce acesta dintâi se pregătea să execute 12 persoane pe care le considera spioni, folosindu-se de un aruncător de flăcări, potrivit Daily Mail.

Jihadistul se pregătea să omoare cele 12 persoane de la distanța de 1500 de metri folosindu-se de un aruncător de flăcări, moment în care lunetistul a tras către arma teroristului, incinerându-l pe loc pe acesta, alături de alți trei membri ISIS care se aflau la fața locului pentru a filma momentul execuției.

Lider al ISIS, ucis prin incinerare de un lunetist britanic, în timp ce se pregătea să execute 12 persoane cu un aruncător de flăcări

#DIRECT_ONE_cq7oqf#

A avut loc o explozie în momentul în care glonțul a atins aruncătorul de flăcări, iar cei 12 prozonieri au fost eliberați.

"Echipa de lunetiști se afla la o poziție din care puteau vedea întreaga scenă de sus, unde li s-a spus că va avea loc execuția", a declarat o sursă pentru jurnaliștii de la Daily Mail.

"12 civili urmau să fie executați, 8 bărbați și 4 femei", a adăugat aceeași sursă.

Lunetiștii au reușit să salveze în acest mod sute de vieți, bazându-se pe precizie și viteză de reacție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi