Liderul de la Kremlin a plecat în vacanță după ce a decretat mobilizarea rușilor pentru război. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras” Putin

Liderul de la Kremlin a plecat în vacanță după ce a decretat mobilizarea rușilor pentru război. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras Putin
Sursa Foto: Hepta - Sergej Bobylev

Imediat după ce a decretat mobilizarea parțială a bărbaților, liderul de la Kremlin s-a retras în palatul său secret de lângă Gelendzhik, aproape de coasta Mării Negre, notează Daily Mail.

Această afirmație a fost făcută de jurnalista independentă Farida Rustamova pe canalul său Telegram, care a declarat că a primit informația de la trei surse de încredere care cunosc programul lui Putin.

Imediat după ce a decretat mobilizarea, Putin a plecat în vacanţă

Se pare că Vladimir Putin și-a odihnit „trupul și sufletul” în luxosul complex de vacanță, acolo bucurându-se de facilitățile palatului, despre care liderul rus neagă public că îi aparține, a transmis Farida Rusamova pe contul său de Telegram.

Jurnalista este de părere că președintele Rusiei intenționează să rămână la palat cel puțin până joi, și că acesta a preînregistrat mai multe videoclipuri ale întâlnirilor, pe care presa de stat rusă să le dea publicității sporadic pe parcursul săptămânii, pentru a încerca să mascheze absența liderului de la Kremlin.

De asemenea, aceasta a mai specificat că Vladimir Putin a plecat la palatul secret chiar miercuri, 21 septembrie, ziua în care a fost făcut public videoclipul în care a anunțat mobilizarea militară parțială.

Cât despre proprietatea unde stă ascuns Vladimir Putin sunt foarte puține informații publice. Există doar câteva fotografii care arată o clădire uriașă, pe care presa străină a numit-o palat, cu multe dormitoare cu o curte imensă.

Casa se află la jumătatea distanței dintre Moscova și Sankt Petersburg, pe malul Lacului Valdai. Clădirea este definiția luxului. Dispune de un spa cu trei etaje, piscină, precum și un salon de înfrumusețare personal, potrivit ziare.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe