Liviu Coman, candidatul PMP la Primăria Călărași: Cartierul Măgureni trebuie să intre urgent în atenția administrației locale, indiferent care ar fi numele primarului sau culoarea sa politică

Liviu Coman, candidatul PMP la Primăria Călărași: Cartierul Măgureni trebuie să intre urgent în atenția administrației locale, indiferent care ar fi numele primarului sau culoarea sa politică
Foto: Facebook / Liviu Coman

Candidatul PMP pentru Primărtia municipiului reşedinţă de judeţ, Liviu Coman, s-a întâlnit săptămâna trecută cu cetăţenii din cartierul Măgureni despre care susţine prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că trebuie să intre urgent în atenţia administraţiei locale indiferent de numele ori culoarea politică a viitorului primar.

Foto: Facebook / Liviu Coman

Liviu Coman: Oamenii din Cartierul Măgureni sunt unanim dezamăgiți

Liviu Coman afirmă că după câştigarea mandatului va include Măgureniul pe lista de priorităţi.

„Am stat de vorbă cu oamenii din cartierul Magureni. Aceștia sunt unanim nemulțumiți și dezamăgiți.Toate administrațiile locale de până acum, fie PNL-liste, fie PSD-iste desi i-au folosit la fiecare ciclu de alegeri ca masă de manevră electorală nu au înfăptuit nimic din ce au promis.”a scris Coman pe Facebook.

Potrivit liderului PMP “zona arată jalnic, cu străzi neasfaltate și trotuare impracticabile, mult praf”.

“Deși în apropiere se află stația de epurare a apelor reziduale ale Municipiului, aici nu există canalizare!Cartierul Măgureni, ca dealtfel multe alte cartiere călărășene, trebuie să intre urgent in atenția administrației locale, indiferent care ar fi numele primarului sau culoarea sa politică.”, adaugă Coman.

Foto: Facebook / Liviu Coman

Care sunt soluțiile candidsatului PMP la Primăria Călărași pentru dezvoltarea Cartierului Măgureni

Liviu Coman a prezentat şi câteva “soluţii” de redresare a situaţiei existente.

“Aici trebuie urgent realizate rețele civilizate de străzi și trotuare precum și retele de utilități elementare.Transportul public local trebuie reconfigurat in așa fel încât să deservească și această zonă.Vor trebui înființate centre medicale de cartier, spații de joacă și terenuri de sport.” a susţinut candidatul PMP pentru Primăria Călăraşi care a concluzionat “Și acest cartier va fi „șantierul” muncii mele!”

Foto: Facebook / Liviu Coman

Comandat: Partidul Mișcarea Populară - Filiala Județeană Călărași
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020
Ultima oră
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu