Revoluţie la Loteria Română: De acum e mai simplu să CÂŞTIGI la 6 din 49! SCHIMBAREA aşteptată de toţi românii

Guvernul a adus o serie de modificări importante la procedurile de funcţionare a Companiei Naționale „Loteria Română S.A”. Plata pentru participare și participarea la jocurile loto se va putea face online, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului Economiei.

Executivul a aprobat joi, 10 septembrie, o hotărâre de Guvern prin care se modifică normele metodologice privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, astfel încât activităţile dejocuri de norocsă se poată realiza prin intermediul terminalelor autonome, operate în mod direct de către participanții la joc sau prin accesarea secțiunii dedicate acestei activități disponibilă pe site-urile oficiale ale Companiei Naționale „Loteria RomânăS.A.”, cu condiția achitării taxei de participare, iar efectuarea plății pentru participarea la jocurile loto să poată fi realizată și prin instrumente de plată electronice, așa cum sunt reglementate de legislația în vigoare, pentru a permite realizarea acestor activități cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Până acum nu existau reglementări îm acest sens, iar restrivţiile pandemiei au afectat puternic piaţa jocurilor de noroc.

Activitatea Loteriei Române a fostsuspendată pe data de 18 martie, ultima extragere având loc pe 19 martie.Reluarea activităţilor jocurile de noroc a avut loc pe data de 15 iunie, după ce acestea fuseseră închise din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a anunţat atunci că “se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut.”