Ludovic Orban: Astăzi, bucureștenii au decis clar că vor o altfel de administrație în București, una care să pună orașul în rândul celor mai importante capitale europene (VIDEO)

Ludovic Orban: Astăzi, bucureștenii au decis clar că vor o altfel de administrație în București, una care să pună orașul în rândul celor mai importante capitale europene (VIDEO)
foto: Inquam Photos / George Calin

Prim-ministrul Ludovic Orban, președintele PNL, a susținut odeclarație de presă alături de Nicușor Dan, duminică seară, după ce independentul s-a impus în cursa pentru Capitală, potrivit rezultatelor exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Astăzi, bucureștenii au decis clar că vor o altfel de administrație în București, oadministrație mai puțin preocupată de imagine, o administrație care să arate respect față de cetățeni, o administrație care să aibă o viziune de dezvoltare a Capitalei României, o administrație care să pună Bucureștiul în rândul celor mai importante capitale europene. Vă mărturisesc un sentiment de bucurie că, deși nu mi-a fost ușor, am luat decizia de a-l sprijini pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Am luat această decizie din foarte multe considerente. Astăzi, se vede clar că dacă nu eram împreună cu partenerii noștri din USR-PLUS pentru a-l susține pe Nicușor Dan, ar fi fost foarte dificil să dăm la o parte caracatița PSD-istă și să eliberăm Bucureștiul. De asemenea, în decizia de a-l susține pe Nicușor Dan a contat enorm onestitatea lui Nicușor Dan, bunul simț, cunoașterea problemelor Bucureștiului, devotamentul față de bucureșteni și implicarea lui în rezolvarea problemelor oamenilor obișnuiți și atunci când Nicușor Dan nu a avut putere”, a declarat Ludovic Orban.