Cum a devenit un asistat social proprietarul unui domeniu de 50 de milioane de lire

Cum a devenit un asistat social proprietarul unui domeniu de 50 de milioane de lire
Foto: Nehanda Radio

Un tânăr din Marea Britanie, fost asistent social, a moștenit un domeniu în valoare de peste 50 de milioane de lire sterline, după ce un test ADN a demonstrat că este fiul proprietarului, decedat recent, notează BBC.

Jordan Adlard bănuia demult că este fiul luiCharles Rogers, dar cât a trăit acesta nu a reușit să obțină acordul pentru un test ADN. Abia după moartea bărbatului, tânărul a fost lăsat să facă un test de paternitate.

Acum este moștenitorul legal a unui domeniu de 1.536 de acri, care valorează50 de milioane de lire sterline.

Charles Rogers a murit în propria mașină, în urma unei supradoze. Fratele lui a fost pilot, iar tatăl lui, locotenent-comandant în Marina Regală.

Jordan Adlard Rogers vrea să construiască o casă de caritate, pentru a-i ajuta pe nevoiași.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)