Marea Britanie: Cadavrul unui monstru marin de 9 metri, descoperit pe o plajă

Marea Britanie: Cadavrul unui monstru marin de 9 metri, descoperit pe o plajă
Doi soți din Marea Britanie au rămas șocați când au descoperit trupul în descompunere al unui monstru marin, în timpul unei plimbări pe o plajă din orașul scoțian Aberdeen, scrie Daily Mail. „Am rămas...

Doi soți din Marea Britanie au rămas șocați când au descoperit trupul în descompunere al unui monstru marin, în timpul unei plimbări pe o plajă din orașul scoțian Aberdeen, scrie Daily Mail.

„Am rămas uimiți. Mă gândeam ce poate fi. Nu seamănă cu nimic cunoscut, pare a fi ceva preistoric”, a povestit Nick Flippence, în vârstă de 59 de ani.

Creatura are o lungime de aproximativ 9 metri, iar capul, coada și dinții seamănă cu cele ale unei balene, potrvit unor experți care au văzut fotografia.

„Am vorbit cu unul dintre curatorii muzeului nostru li se pare că este vorba despre o specie de balenă”, a spus un purtător de cuvânt al Muzeului de Istorie Naturală din Marea Britanie.

Rob Deville, un expert în viașa marină de la Grădina zoologică din Londra, spune că trupul ar putea fi al unei balene ucigașe sau al unui cetaceu mai mic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)