Marea Britanie: Român condamnat la 11 ani de închisoare, după ce a bătut crunt și jefuit trei femei. Judecătorul: A fost un atac șocant și sălbatic

Marea Britanie: Român condamnat la 11 ani de închisoare, după ce a bătut crunt și jefuit trei femei. Judecătorul: A fost un atac șocant și sălbatic
Foto: BEDFORDSHIRE POLICE / BBC

Un român a fost condamnat la 11 ani de închisoare în Marea Britanie după ce a jefuit și bătut cu bestialitate două femei și o adolescentă. El a comis fapta în septembrie 2019, în Luton, și a fugit în România la scurt timp după. A fost găsit de polițiști abia anul acesta, în martie, și a fost extrădat în Marea Britanie. Mai are condamnări și în alte țări.

Român condamnat la închisoare în Marea Britanie

Bărbatul a pretins că este curier, a intrat peste femei în casă și le-a bătut cu brutalitate. Una dintre victime s-a ales cu două hemoragii craniene, iar alta a avut o fractură de orbită oculară. Ulterior, individul a furat din casa lor două console de jocuri și un decodor de TV prin satelit.

La scurt timp după comiterea faptei, bărbatul s-a întors în România. El a fost găsit de poliție abia anul acesta și extrădat în Marea Britanie. El mai are condamnări în România, Italia și Ungaria.

Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat la 11 ani de închisoare. Judecătorul care a pronunțat sentința a spus că acesta a comis „un atac șocant și sălbatic”.

Avocatul victimelor s-a arătat încântat de sentință și a susținut că în toți acești ani de detenție bărbatul are timp să se gândească la ce a făcut.

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)