Mărturia fără frică a jurnalistei Natalia Morari: „Am fost filmată în timp ce făceam dragoste cu bărbatul meu”

Mărturia fără frică a jurnalistei Natalia Morari: „Am fost filmată în timp ce făceam dragoste cu bărbatul meu”

Jurnalista Natalia Morari din Republica Moldova a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a fost amenințată cu dosar penal și spionată în propriul apartament când făcea dragoste cu bărbatul său. Aceasta a spus că a fost sfătuită să fie mai cuminte, altfel, oamenii legii ar putea găsi droguri asupra ei.

Morari, care a activat ca jurnalistă a revistei libere News Times în Rusia, este acum jurnalist în Republica Moldova și este în mod constant abordată, sugerându-i-se să fie mai cuminte. Un prieten al acesteia chiar i-a propus să plece din țară, fiindcă urmează să i se deschidă un dosar penal pe numele său, fiindcă „deranjează”.

„Mie îmi pare foarte rău că am ajuns în țara în care să faci jurnalism liber este periculos. Eu vreau să trăiesc într-o altfel de societate, de aceasta am să ies duminică la marșul Fără Frică. Haideți să îmbrățișăm fricile noastre și să luptăm cu este”, a conchis jurnalista, conform Unimedia.

Mărturia fără frică a jurnalistei Natalia Morari: Mi-au spus să fiu mai cuminte, că deranjez. Am ajuns în țara în care să faci jurnalism liber este periculos

#DIRECT_ONE_f2pwmm#