Măsuri radicale împotriva imigranților în Danemarca: Bărbații și femeile pot merge la piscină la ore diferite pentru a preveni agresiunile sexuale (VIDEO)

Măsuri radicale împotriva imigranților în Danemarca: Bărbații și femeile pot merge la piscină la ore diferite pentru a preveni agresiunile sexuale (VIDEO)
foto: b1.ro

Mai multe state europene iau măsuri de prevenire a delictelor sexuale comise de imigranţii musulmani. În capitala daneză Copenhaga, accesul la bazinele de înot este permis la ore separate pentru bărbați și femei. În alt oraș s-a recurs la interzicerea accesului bărbaților musulmani la piscină, arată B1 TV.

Statele europene sunt în alertă din pricina numeroaselor agresiuni sexuale comise de imigranţi. După ce în Suedia a crescut numărul delictelor sexuale la bazinele de înot, autoritățile de Danemarca au recurs la soluţii de prevenire.

Măsuri radicale împotriva imigranților în Danemarca: Bărbații și femeile pot merge la piscină la ore diferite pentru a preveni agresiunile sexuale

#DIRECT_ONE_jep63x#

În Copenhaga s-a ajuns la segregare de gen, astfel că bărbaţii şi femeile au acces la bazinele de înot în intervale orare diferite. Pentru reprezentanţii unui club de înot din capitala daneză această măsură reprezintă o "reţetă de integrare". Asta deoarece în urma adoptării programului separat pentru bărbaţi şi femei, tot mai mulți copii musulmani au început să ia parte la cursurile de înot.

Politicienii danezi în schimb au criticat soluţia extremă, pe care au considerat-o contrară valorilor societății daneze. Autorităţile germane au fost mult mai radicale faţă de imigranţi. În orașul Bornheim, bărbaţilor musulmani li s-a interzis definitiv accesul la piscină.

Urmăriți B1TV.ro și pe