Meghan Markle a fost amenințată cu moartea când încă era membră activă a familiei regale britanice, susține Poliția din Londra: „Am avut echipe care au făcut cercetări”

Meghan Markle a fost amenințată cu moartea când încă era membră activă a familiei regale britanice, susține Poliția din Londra: „Am avut echipe care au făcut cercetări”
Foto: Hepta.ro / Ferrari Press Agency / Variety

Neli Basu, ofțier de poliție de rang înalt din Regatul Unit, susține că Meghan Markle s-a confruntat cu amenințări „dezgustătoare” cu moartea în perioada în care era membră activă a familiei regale britanice, transmite NDTV.

Meghan Markle a fost amenințată cu moartea. Ce spune Neli Basu

Neli Basu susține că, în calitate de responsabil pe zona de antitero, a avut de-a face cu amenințări credibile din partea extremiștilor dreptei radicale împotriva lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Comentariile sale, făcute într-un interviu pentru Channel 4 News, par să confirme temerile pe care le invocase Harry.

Meghan, fostă actriță, s-a căsătorit cu fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea în 2018, dar a renunțat la îndatoririle regale în 2020 și s-a mutat în Statele Unite.

Neli Basu (54 de ani), care se retrage după 30 de ani de carieră în Poliția Metropolitană din Londra, a fost întrebat dacă au existat amenințări cu moartea la adresa lui Meghan.

„Absolut”, a răspuns el, catalogând amenințările drept „dezgustătoare și foarte reale”.

„Am avut echipe care au făcut cercetări. Oamenii au fost urmăriți penal pentru acele amenințări”, susține Basu.

Harry (38 de ani) a atacat guvernul britanic în instanță pentru a-l forța să revizuiască decizia de a-i retrage protecția finanțată de stat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră