Michelle Obama, atac la adresa lui Donald Trump: „Limbajul urât al… figurilor publice de la TV nu reprezintă adevăratul spirit al acestei țări”

Michelle Obama, atac la adresa lui Donald Trump: „Limbajul urât al... figurilor publice de la TV nu reprezintă adevăratul spirit al acestei țări”
Foto: variety.com

Michelle Obama o susține pe Hillary Clinton în cursa pentru Casa Albă. Prima doamnă a Statelor Unite l-a criticat pe Donald Trump, care ar fi favorit pentru Președinție, potrivit dcnews.ro.

„Limbajul urât al… figurilor publice de la TV nu reprezintă adevăratul spirit al acestei țări", a spus Michelle Obama, care a mai precizat că „Nu trebuie să ne coborâm la nivelul lor. Motto-ul nostru este că, atunci când ei se duc în jos, noi mergem mai departe”

Afirmațiile lui Michel Obama vin după ce senatorul BernieSanders a spus, la Convenția Național Democrată din Philadelphia că „în timp ce Donald Trump este ocupat să insulte un grup după altul, Hillary Clinton înțelege că diversitatea noastră este una dintre cele mai puternice forțe”.

Barack Obama a scris un mesaj pe contul personal de Twitter că apreciză declarația soției sale.

Donald Trump i-a criticat pe majoritatea celor care o susțin pe Hillary Clinton, însă nu a scris nimic despre Michelle Obama.

Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia