Mihai Ștefan (PMP), candidat într-o localitate din Călărași, față în față cu comunitatea de rromi: ‘Vă rog, nu vă mai vindeți votul pentru nimic! Pachetele primite acum nu vă vor rezolva problemele’

Mihai Ștefan (PMP), candidat într-o localitate din Călărași, față în față cu comunitatea de rromi: 'Vă rog, nu vă mai vindeți votul pentru nimic! Pachetele primite acum nu vă vor rezolva problemele'
Foto: Facebook / PMP Calarasi

Candidatul PMP la Primăria Chirnogi, județul Călărași, Mihai Ștefan, a abordat una dintre cele mai sensibile probleme cu care se confruntă localitatea, dar și întreaga țară: comunitățile de rromi. Ștefan s-a întâlnit cu aceștia pentru a discuta problemele pe care le întâmpină.

În afară nde rezolvările pe care candidatul PMP le-a propus, Mihai Ștefan le-a explicat rromilor din comunitatea din sectorul ‘Deal’ de ce nu trebuie ‘să-și vândă votul’.

‘Ma adresez astăzi comunității de rromi din localitatea noastră, în special celor din sectorul,,Deal,,

Am participat zilele trecute la o întâlnire cu dumneavoastră, împreună cu reprezentanții organizației ARESEL, organizație care se ocupă de problemele comunității de rromi si candidații înscriși în cursa pentru funcția de primar.

In cadrul acestei intalniri s-au discutat principalele probleme pe care le întâmpinați printre care cele mai importante au fost amenajarea drumurilor si conectarea la rețeaua de apă.

V-am spus atunci sa nu va mai lăsați masă de manevră pentru vot si sa nu va vindeți votul în schimbul unor bunuri pe care vi le oferă reprezentantii anumitor partide, sau în schimbul unor promisiuni care nu pot fi realizate asa cum aceștia vi le-au prezentat.’, a transmis Candidatul PMP la Primaria Chirnogi, județul Călărași, pe Facebook.

Pe scurt, Mihai Ștefan a transmis acestei comunități că trebuie sa înțeleagă că nu va beneficia de utilități, în special apa curentă, asa cum li s-a promis pentru că locuințele acestora sunt amplasate în extravilanul comunei sau pe terenuri care aparțin altor persoane.

Asta înseamnă că nu sunteți proprietari si nu se poate încheia un contract de furnizare a apei.

Dacă se aduce apa la dumneavoastră nimeni nu va plati consumul, ceea ce nu este in regulă.

În plus furnizarea apei în comună a fost predată către Sc Ecoaqua Oltenița care cu siguranță nu va putea să onoreze racordarea caselor dvs.in cel mai scurt timp.

De aceea este necesar DE URGENȚĂ, ca primaria sa demareze trecerea terenurilor din extravilan în intravilan si sa va elibereze acte pe case si teren’, a explicat PMP-istul.

Alimentarea cu apă este însă o problemă de necesitate publică, mai ales acum, în plină pandemie de Covid-19, astfel că Mihai Ștefan vine cu soluții temporare, până la intrarea în legalitate.

Noi avem soluția si o putem pune în practică dacă vom reuși să câștigăm alegerile.

Chiar dacă nu, vom prezenta solutia in consiliul local pentru a fi pusă în aplicare de viitorul primar si viitorul consiliu local.

Încă odată va rog: Nu va mai lăsați masă de manevră pentru vot, NU VA VINDETI VOTUL, pentru nimic.

Pachetele cu alimente sau alte bunuri, nu vă vor rezolva problema.

Aceasta problemă a apei curente este general valabilă la nivelul întregii comune si trebuie rezolvată cu prioritare’, a conchis Candidatul PMP la Primaria Chirnogi, județul Călărași, Mihai Ștefan.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Călărași
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori