Ministrul Mediului, Costel Alexe: Iașiul a avut de pierdut în ultimii 30 de ani de lupte politice

Ministrul Mediului, Costel Alexe: Iașiul a avut de pierdut în ultimii 30 de ani de lupte politice
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Costel Alexe, ministrul Mediului șicandidatul PNLpentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, a declaratduminică, în timpul unei dezbaterică judeţul Iaşi a pierdut în ultimii 30 de ani din cauza luptelor politice.

Alexe a afirmat că odată cu preluarea conducerii Iașiului, PNL trebuie să reia toate proiectele neterminate.

Practic astăzi suntem în acelaşi moment ca a acum patru ani, ca acum opt ani, suntem nevoiţi să venim după PSD să o luăm de la capăt cu autostrada, cu spitalul regional de urgenţă, (…) cu toate proiectele importante pentru judeţul nostru”,

Candidatul a declarat că în lipsa unei conduceri unite și din cauza luptelor care s-au dat între politicienii locali în ultimii ani,județul Iași a avut de pierdut.

”Aceşti 30 de ani au arătat comunităţilor din judeţul nostru lupte, lupte între palate, lupte membrii aceluiaşi partid politic, lupte între formaţiunile politice şi atunci când se vedea asta de la Bucureşti cel care pierdea era judeţul nostru. A lipsit viziunea, au lipsit bani, dar, de cele mai multe ori, a lipsit echipa”,

Acesta a promis si că după alegeri,”cei care vor avea cel mai mult de câştigat vor fi ieşeniiși a promis să redea speranţa unei regiuni care a fost vitregită de fostele guvernări social-democrate. În plus, a asigurat că programul de dezvoltare locală propus de liberali pentru Iaşi ca unul ”realist, un document strategic”.

Tags: